Panel szabásmintával tízórais / uzsonnás tasakhoz - építkezés

Készleten 34,0 db
Otthonában kedden 30.04.
1 440 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13407

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 100% poliészter
Súly: 200 g/m2 ± 5%
Panel mérete: 36x53cm ± 5cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A megvarráshoz szükséged lesz a következőkre:
tépőzár (plüss + horog) - 0,2m

Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.

Kínálatunkban olyan szabásmintával ellátott paneleket találsz, amelyek egyedi grafikával rendelkeznek, és stílusos uzsonnás táskát alkotnak, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen iskolai táskából sem. Ezzel rengeteg időt spórolunk meg neked és leegyszerűsítjük a varrást - az uzsonnás táska szabásminta panele még kezdők számára is ideális, csak vágd ki és varrd meg. Ne felejtsd el megvásárolni a kínálatunkból a tépőzárat. Közvetlenül a Takoyban tervezzük a dizájnt és a szabásmintát, de a nyomtatást is itt végezzük

 Az uzsonnás tasak kiváló minőségű poliészter anyagból készült, és jellemző rá a részleges vízállóság, valamint a kopásállóság. A megvarrt uzsonnás tasaknak köszönhetően pénzt tudsz megtakarítani - nincs szükséged rengeteg műanyag zacskóra.

Az uzsonnás tasak mérete optimális. A kompakt méretek ideálisak kis iskolásaink uzsonnájához, a tépőzáras rögzítés pedig nemcsak esztétikus, hanem nagyon praktikus is. Mivel egy iskolás gyerek felszerelése nem csak a tízórais / uzsonnás tasakról szól, létrehoztunk egy olyan szettet, amely mindent tartalmaz, ami nem hiányozhat az iskolapadba lépve: egy tízórai/uzsonnás tasak, egy sporttáska, és egy azonos kivitelű esőkabát.

Legyen szó iskoláról, kirándulásról, vagy bármilyen klubról, körökről, a Takoy stílusos uzsonnás tasakjával gyermekednek mindig kéznél lesz egy kis harapnivaló.

Hogyan varrjunk meg egy  tízórais / uzsonnás tasakot a panelből:  Készítettünk egy fényképes és videós útmutatót a termékhez, amely az első lépéstől az utolsóig végigvezet a varrásnál téged. Javasoljuk, hogy 75-90 vastagságú univerzális varrótűt használj, minél finomabb az anyag, annál vékonyabb legyen a tű hegye. Válassz a német licenc alapján gyártott, prémium minőségű Beissel tűk közül. 


HOGYAN VARRJUNK UZSONNÁS TÁSKÁT

HOGYAN VARRJUNK UZSONNÁS TÁSKÁT
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék értékelése:
Termék értékelése: