Panel szabásmintával 86 - 110-es méretű gyerek esőkabáthoz Iris - építkezés

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten 15,0 db
Otthonában kedden 30.04.
4 530 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13392

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 100% poliészter
Súly: 65 g/m2
Panel mérete: 150x120 ± 5 cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

1 - elülső rész
2 - hátsó rész
3 - kapucni
4 - silt (a kapucni elülső részére)
5 - elülső felvarrott zseb
6 - pántok az elülső rész kivágásához
7 - kapucni alátét
8 - zsebfedő
9 - húzószalag az ujjára
10 - pántok/akasztó

F - a hátsó rész hossza
E1 - az elülső rész hossza + kapucnis gallér
I - ujjhossz + vállpánt
W - szélesség

A megvarráshoz szükséged lesz a következőkre:
Gömbölyű gumi (az ujjak összehúzásához) - 1 m
tépőzár (horog + plüss) - 0,2 m
Gömbölyű gumi (a kapucnihoz) - 0,8 m

Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.

Gyerek esőkabátra tervezett szabásminta panelek széles választéka, eredeti grafikával, vízálló anyagból. Megalkottunk egy olyan szabásmintát az esőkabáthoz, amely közvetlenül az anyagra van nyomtatva, csak ki kell vágni és megvarrni, még teljesen kezdő varrók számára is alkalmas. Egy eredeti "növekvő" esőkabát mintáját készítettük el. A méretbeállíthatóság az úgynevezett növekvő modellünk egyik legfőbb jellemzője. A dizájnos, vízálló esőkabáthoz készült szabásmintával ellátott panelt közvetlenül a Takoy műhelyében nyomtatjuk. A ruházati vízálló Light anyagunk könnyű, 65g/m2 grammsúlyú anyag, amely dupla tejbevonattal rendelkezik, így vízálló tulajdonságúvá válik.

Az esőkabát panelek 3 méretcsoportban érhetőek el. Mindegyik csoport 5 méretet foglal magában. Ezt a modellt azért nevezzük növekvő modellnek, mert rugalmasan alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez. Az esőkabát ujjai a húzózsinóros gumiknak köszönhetően az igényeknek megfelelően variálhatóak. Ezért a panel megvásárlása előtt mindenképpen nézd meg mérettáblázatainkat, ellenőrizd gyermeked méreteit.

Mivel egy iskolás gyerek felszerelése nem csak az esőkabátról szól, létrehoztunk egy olyan szettet, amely mindent tartalmaz, ami nem hiányozhat az iskolapadba lépve: egy tízórai/uzsonnás tasak, egy sporttáska, és egy azonos kivitelű esőkabát. Legyen szó iskoláról, kirándulásról a Takoy stílusos esőkabátja tökéletes választás a gyermeked számára az esős napokra.

Hogyan varrjunk esőkabátot panelből: Készítettünk egy fényképes és videós útmutatót a termékhez, amely az első lépéstől az utolsóig végigvezet a varrásnál téged. Javasoljuk, hogy 75-90 vastagságú univerzális varrótűt használj, minél finomabb az anyag, annál vékonyabb legyen a tű hegye. Válassz a német licenc alapján gyártott, prémium minőségű Beissel tűk közül. Ne felejtsd el megvenni az esőkabát varrásához szükséges kiegészítőket, melyek listáját a fényképes útmutatóban találhatod meg.


HOGYAN VARRJUNK ESŐKABÁTOT A PANELBŐL

HOGYAN VARRJUNK ESŐKABÁTOT A PANELBŐL
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    esőkabátnak szántam, szép és jó anyag

    Termékértékelés Sumaya B.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése: