Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kraft papír

A mosható kraft papír (mosható vagy mosható papír, snap pap, wrap up) több természetes színben méteráruként kapható, de nálunk darabonként vásárolható meg.

Ez egy olyan anyag, amely mosható, varrható, alacsony hőfokon finom programmal vasalható, nyomtatható, laminálható, gravírozható és festhető a textíliákhoz tervezett színekkel, amelyek vasalás után is bírják a mosást. Vízben nem megy össze, nem változtatja meg a színét, és nem oldódik fel. Szintetikus latexet tartalmaz, amelynek köszönhetően tartós és rugalmas.

Kiváló alternatívája az állati eredetű anyagoknak és a műbőrnek. A mosható kraft papírból készült kiegészítők modernnek, természetesnek és környezetbarátnak tűnnek.

A kraft papírt (más néven papír-szövetet) a divatban és a dekorálásban használják. Kiváló anyag táskák, kézitáskák, hátizsákok, dobozok vagy könyvek, jegyzetfüzetek és naptárak borítóinak készítéséhez. Ruházatra alkalmas textilcímkék készítésére is használják (ezeket otthon is elkészítheti - vágja ki és bélyegezze le textilfestékkel, vagy fesse le textilfestékkel).

A varráshoz használt kraft papírt vegán bőrnek is nevezik. Miért?

- mert ez egy olyan papír, amely úgy néz ki, mint a bőr, és olyan érzést vált ki tapintáskor, mintha valódi bőrt fognánk a kezünkbe

- előállítása során nem használnak állati eredetű összetevőket

- mosás és használat során még intenzívebbé válik az öregített bőr textúrája.

Varráshoz használjon éles tűt farmerhez vagy bőrhöz, 100-110-es tűméretűt.

Filter
Csökkenő sorrendbe
oldalanként
Filter
Csökkenő sorrendbe
oldalanként