Panel szabásmintával sporttáskához - építkezés

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában kedden 30.04.
3 620 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13403

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 100% poliészter
Súly: 200 g/m2 ± 5%
Panel mérete: 160x70cm ± 5cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

1 - a táska alsó része
2 - a táska teste
3 - a törzs alsó része cipzár nélkül
4 - a törzs alsó része cipzárral
5 - alagút a zsinórhoz
6 - fülek a zsinórhoz

Z- átmérő
V - a táska magassága
V1- a cipő rekesz magassága

A megvarráshoz szükséged lesz a következőkre:
Folyóméteres cipzár - 0,5m
Fém futó cipzárhoz / cipzár kocsi - 1db
zsinór / fűző1 cm - 3,6m
Ruhatömés /vatelin/ poliészter gyapjú 150 g - 0,4m

Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.

A legszélesebb körű panelválasztékot szabásmintával sporttáskához gyerekeknek csak nálunk találod meg. Vágd ki és varrd meg könnyedén! Ideális kezdők számára a varrás területén. Megalkottunk egy olyan szabásmintát az eredeti sporttáskához, amely közvetlenül az anyagra van nyomtatva. Ez a könnyű karbantartást biztosító, tartós és részben vízálló poliészterből készült, húzózsinórral ellátott táska saját tervezésű, egyedi mintával rendelkezik, amelyet csak nálunk vásárolhatsz meg, mivel a paneleket közvetlenül a Takoy műhelyében nyomtatjuk.

A sporttáska mérete optimális, és könnyen záródik a pamut húzózsinór összehúzásával. A táska alján található egy speciális, cipzárral záródó rész, amely bőséges helyet biztosít cipőknek. A sporttáska tökéletes választás az iskolába, tornaterembe vagy az uszodába való hordáshoz. Mivel egy iskolás gyerek felszerelése nem csak a sporttáskáról szól, létrehoztunk egy olyan szettet, amely mindent tartalmaz, ami nem hiányozhat az iskolapadba lépve: egy sporttáska, egy tízórai/uzsonnás tasak és egy azonos kivitelű esőkabát.

Hogyan varrjuk meg a sporttáskát a panelból: Készítettünk egy fényképes és videós útmutatót a termékhez, amely az első lépéstől az utolsóig végigvezet a varrásnál téged. Javasoljuk, hogy 75-90 vastagságú univerzális varrótűt használj, minél finomabb az anyag, annál vékonyabb legyen a tű hegye. Válassz a német licenc alapján gyártott, prémium minőségű Beissel tűk közül. Ne felejtsd el megvásárolni a húzózsinórt és a cipzárt a táska alsó részéhez.


HOGYAN VARRJUNK MEG EGY SPORTTÁSKÁT A PANELBŐL

HOGYAN VARRJUNK MEG EGY SPORTTÁSKÁT A PANELBŐL
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék értékelése:
Termék értékelése: