Panel szabásmintával S-es méret sifon/silky kimonó eukaliptusz fehér

Készleten 1,0 db
Otthonában kedden 30.04.
10 700 Ft
7 490 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13051

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 100% poliészter
Súly: 60 g/m2
Panel mérete: 150x192 ± 2 cm
Az anyag hátoldala fehér.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
A szabásminta tartalmazza az összes szükséges részt. Az egyes részekhez varrásráhagyás lett hozzáadva az összevarráshoz, egyszerűen csak vágd ki a részeket a megjelölt vonalak szerint.

Ismerd meg a Takoynál az elegáns, légies sifonra nyomtatott kimonó szabásmintáját, és élvezd a dizájnt, a luxust és egyben az egyedi szerzői mintát. Könnyed, légies, sima, lágy esésű és picit enyhén áttetsző, épp ilyen a prémium minőségű sifonunk, amit nálunk is megtalálsz. A sifon egy olyan anyag, amely kiemeli a nőiességet és nagyon elegáns hatást kölcsönöz. Az anyagra nyomtatott női kimonó szabásmintája egyszerűbbé és időtakarékosabbá teszi a varrást. Egyszerűen csak válogass a csodálatos választékunkból, válaszd ki a neked megfelelő méretet, és állj neki a varrásnak. A női sifon kimonó tökéletes a nyári és melegebb napokon való viseléshez. Nyáron kellemesen hűsíti a bőrt, és tulajdonságai a selyemhez hasonlóak. Ezen kívül a kimonó egy olyan divatos kiegészítő, amely biztosan sokszor elkísér majd az utazásaid során, stílusos darab a medencéhez vagy a tengerhez. Könnyű, gazdaságos, nagyon praktikus, és emellett a sifon kimonó gondozása igazán egyszerű. Amit biztosan értékelni fogsz, az a kivitelezés minősége. A szabásmintától kezdve, amelyet itt a Takoy-nál alkottak meg, a szerzői designtól kezdve magáig az anyagig, amely tökéletesen illeszkedik és alkalmazkodik minden nőhöz, a meghúzható övnek köszönhetően.

Hogyan varrjuk meg a kimonót a szabásmintából: Egyszerűen a fényképes útmutatónkkal.  A sifon egy igazán gyönyörű és elegáns anyag, amelyből érdemes több ruhát vagy ezt a gyönyörű kimonót megvarrni. A normál anyagok rendszeres varrására egyenes és univerzális tűt ajánlunk, amelynek hegye enyhén kerek, 75-80-as méretű, minél finomabb az anyag, annál vékonyabb a hegye. Válasszon a Beissel prémium minőségű tűk közül, amelyek német licenc alapján készülnek.

Tipp1: A sifon egy olyan anyag, amely türelmet és pontosságot igényel. Ne felejtsd el a két részt a varrás előtt összeilleszteni. Ezzel megkönnyíted a varrást, és elkerülheted a felesleges többszöri átvarrást, a végleges varrások kibontását vagy az anyag minőségének a rongálását. Ezért javasoljuk, hogy használd a gombostűinket vagy az anyagcsipeszeinket. Ha mégis a tűk használata mellett döntesz, kérjük, gondosan mérlegeld a tűk vastagságát, hogy ne csúfítsák el az anyagot, mondjuk, hogy nagyobb lyukat hagy majd az anyagon.

Tipp 2: Ne feledkezz meg egy éles, jó minőségű szabóollóról, amely biztosítja a sima átvágást az anyagon, ugyanakkor ergonomikus, kényelmes nyéllel rendelkezik. Az ollót csak anyaghoz használd. Ha az ollót egyszerre használod anyagon és papíron is, akkor nagyon gyorsan eltompul és tönkremegy.


HOGYAN VARRJUNK EGY KIMONÓT PANELBŐL │ @TakoyHU

HOGYAN VARRJUNK EGY KIMONÓT PANELBŐL │ @TakoyHU
És mit szólnál ahhoz, ha valami egyedit varrnánk? Kimonó, amelynek szabásmintája közvetlenül a panelre van nyomtatva. Csak vágd ki és varrd meg az útmutatóink segítségével. Különböző dizájnos minták közül választhatsz, amelyeket sifon silkyre terveztünk és nyomtattunk.
Termék értékelése:
Termék értékelése:
Ehhez a termékhez ajánljuk megvásárolni: