Panel szabásmintával prémium pamutból női körszoknyához eukaliptusz fehér

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten 12,0 db
Otthonában csütörtökön 25.07.
9 030 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NT-2300


Ez a minta más típusú anyagokon:

Részletek

Összetétel: 100% pamut
Súly: 130 g/m2 anyag
Panel mérete: 150x150 ± 5 cm
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
Digitális nyomtatás, az anyag belső felülete fehér színű.

Fedezd fel a varrás örömét az általunk nyomtatott dizájnos körszoknya panellel. Így a szabásmintánknak köszönhetően megkönnyítheted a varrást és egyben időt is megtakaríthatsz. A panel 1 darabja az összes méretet tartalmazza, csupán a derékrészt kell a szükséges mérethez igazítani. Kellemesen szellős anyagból készült, így kiválóan alkalmas a nyári napokra a 3 cm-es derékpánttal kiegészített körszoknya. Amennyiben egyedi mintára vágysz, akkor ez a körszoknya megfelelő választás lesz számodra. A szoknya prémium minőségű pamutra van nyomtatva, amit a saját nyomdánkban nyomtatunk. A prémium pamut egy természetes pamut anyag, atlaszkötéssel készül - ezért hívják pamut szaténnak. A pamut szatén elnevezés miatt azonban az anyagot sokan összetévesztik a poliészter szaténnal, és szinte semmi köze sincs hozzá. A pamut szatén valóban az egyik legjobb minőségű természetes anyag, 100% pamuttartalommal. Légáteresztő és nedvszívó, rugalmas, könnyebb súlyú anyag, amely nagyon kényelmes viseletet biztosít, ugyanakkor rendkívül tartós anyag, ami kevés karbantartást igényel. A prémium pamut a legkíméletesebb digitális nyomtatási módszerrel készül, környezetbarát színekkel, amely nem igényel vizet. Mivel természetes anyag, a mosás közben picit összemehet, ezért varrás előtt javasoljuk az előmosást vagy vasalóval bő gőzzel átvasalni.

Hogyan varrjuk meg a körszoknyát a panelünkből: Egyszerűen a fényképes útmutatónk segítségével. Javasoljuk, hogy sima egyenes öltéssel és egy 75-80-as méretű, enyhén lekerekített hegyű, általános varrótűvel varrjunk, minél finomabb az anyag, annál vékonyabb a tű hegye. Az anyagot cikcakk öltéssel vagy overlock öltéssel lehet eldolgozni. Válassz a német licenc alapján készült, prémium minőségű Beissel tűk kínálatából.

Tipp 1: Ne feledkezz meg egy éles, jó minőségű szabóollóról, amely biztosítja a sima átvágást az anyagon, ugyanakkor ergonomikus, kényelmes nyéllel rendelkezik. Az ollót csak anyaghoz használd. Ha az ollót egyszerre használod anyagon és papíron is, akkor nagyon gyorsan eltompul és tönkremegy.HOGYAN VARRJUNK EGY KÖRSZOKNYÁT PANELBŐL

HOGYAN VARRJUNK EGY KÖRSZOKNYÁT PANELBŐL
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    Nagyon jó minőségű vászon.Gyönyörű romantikus nyomat.

    Termékértékelés Martina K.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése: