Panel szabásmintával M-es méret, funkcionális jersey - sapka és nyakmelegítő szett erdei tündér

Készleten 29,0 db
Otthonában pénteken 03.05.
2 955 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-15279

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 95% mikroszálas, 5% elasztán
Súly: 190 g/m2 ± 5 %
Panel mérete: 53x119cm ± 2cm
Alkalmas a következő fejmérethez 52-54 cm.
A nyakmelegítő minden méret esetében azonos nagyságú.
A nyakmelegítő kerülete kb. 50 cm.

Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fedezz fel egy egyedi és innovatív terméket a varrás és a divat minden rajongója számára - Panel szett sapka és nyakmelegítő. Ez a különleges anyagpanel egy előre kinyomtatott mintát tartalmaz egy megfordítható sapka és egy megfordítható nyakmelegítő számára. Ez a panel forradalmi megközelítést hoz a ruhakészítésbe, amellyel időt és energiát takarítasz meg. Kiváló minőségű, poliészter összetételű funkcionális jersey anyagból fejlesztettük ki, hogy maximális kényelmet és tartósságot garantáljon.

Termék előnyei:

1. Könnyű használat: A sapka és a nyakmelegítő szabásmintája már előre ki van nyomtatva az anyagpanelünkre, így neked már csak ki kell vágnod és megvarrnod. Felejtsd el a bonyolult átrajzolást és a minta átrajzolását - a mi panelünkkel rögtön rátérhetsz a projekt kézműves részéhez.

2. Funkcionális anyag: Speciális jersey anyagunkat úgy terveztük, hogy ne szívja magába a nedvességet, hanem aktívan elvezesse azt. Ez teszi ezt a panelkészletet ideális sporttevékenységekhez és mindennapi viselethez, biztosítva, hogy száraz és kényelmes maradj, bármilyen kalandba is keveredsz.

3. Exkluzív egyedi dizájn: Olyat ajánljuk számodra, amelyet sehol máshol nem találsz meg. Egyedülálló, egyedi tervezéssel készült szabásminta biztosítja, hogy a kreációink ne csak funkcionálisak, hanem stílusosak és eredetiek is legyenek. Legyél egy olyan ruhadarab tulajdonosa, amely valóban egyedi.

4. Környezetbarát: Azzal, hogy panelkészletünket választod, a fenntarthatóbb divatot választod.  Minimalizálod az anyaghulladékot és támogatod a helyi termelést, ezzel hozzájárulsz bolygónk védelméhez.


Miért érdemes a mi Panel sapka és nyakmelegítő szettünket választani?

A Takoy-ban tervezett és gyártott termékünk tökéletes mindazok számára, akik a kényelem, a stílus és a fenntarthatóság kombinációját keresik. Akár kezdő, akár tapasztalt varró vagy, panelkészletünkkel gyorsan és egyszerűen készíthetsz minőségi ruhadarabokat, amelyek nemcsak szépek, de praktikusak is. Takaríts meg időt, élvezd a hobbidat és légy stílusos az egyedi panelkészletünkkel, amely előre nyomtatott szabásmintával rendelkezik a sapkákhoz és nyakmelegítőkhöz.

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy valami igazán különlegeset alkoss. Rendeld meg a panelt még ma, és kezdj el örömmel alkotni, tudva, hogy valami egyedit és fenntarthatót készítesz. 

Termék értékelése:
Termék értékelése: