Panel szabásmintával 98-as méretű softshell overál Ayman erdei tündér

Készleten 1,0 db
Otthonában szerdán 17.07.
8 800 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13744


Ez a minta más típusú anyagokon:

Részletek

Összetétel: 100% poliészter+TPU
Súly: 320 g/m2
Panel mérete: 150x98cm ± 2cm
Vízoszlop: 10 000 mm
Lélegző képesség: 3 000 g/m2/24 óra
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

1 - elülső rész
2 - hátsó rész
3 - ujjak
4 - kapucni
5 - kapucni alátét
6 - sablon az ujjak mandzsettájához (2x vágjuk ki)
7 -sablon a nadrág mandzsettájához (2x vágjuk ki)

A-1/2 mellbőség
C-1/2 csípőbőség (felsőruházat)
E-eleje hossza
G-ujja hossza
K3-nadrág oldalhossza + mandzsetta

A megvarráshoz szükséged lesz a következőkre:
spirálos, nem bontható cipzár - 48 cm
bordázott passzé- 20cm

A téli sofsthellünk első ránézésre vékonyabbnak tűnik, de ezt a nyomtatás közbeni nyomás okozza. Az anyag súlya és paraméterei változatlanok maradnak.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
A szabásminta tartalmazza az összes szükséges részt. Az egyes részekhez varrásráhagyás lett hozzáadva az összevarráshoz, egyszerűen csak vágd ki a részeket a megjelölt vonalak szerint.
A softshell panelt, amelyre az adott szabásminta mérete van kinyomtatva, elég csak kivágni és magvarrni.

Egy egyedi termékcsalád, melyet az általunk gyártott előre kinyomtatott overall szabásminta panelek alkotnak, megtalálható webshopunkban.

Egy téli softshellből készült panel, amelyre egy teljes szabásminta van nyomtatva egy gyerek overall megvarrására. A szabásmintához meg kell vásárolni a passzét és a cipzárt, a méreteket a képek közötti táblázatban vagy a termék fényképes leírásában találod meg.

Nem kell többé azon aggódnod, hogy újra és újra meg kell rajzolnod a szabásmintát, mivel elég csak kivágnod és összevarrnod a paneleket! Paneleink nemcsak a kezdőknek kínálnak megoldást, akiknek nincs elég tapasztalatuk a szabásban, hanem a gyakorlott varrónőknek is, akik időt szeretnének spórolni azzal, hogy nem kell újra rajzolniuk a szabásmintát.

A Softshell egy praktikus, légáteresztő és vízálló anyag. A Softshell három rétegből áll: termoaktív anyagból, puha fleece szigetelő rétegből, külső vízálló membránból. Az anyagot leggyakrabban a felsőruházat készítéséhez használják, az anyag ellenáll az időjárásnak, a szélnek, az esőnek ...

Ezt a típusú anyagot a saját nyomtatóinkban nyomtatjuk a Takoy központjában.

A mintát tervezőink a Takoyban hozzák létre, ez nem másolható és nem rajzolható újra. Az újrarajzolt szabásmintát nem lehet felhasználni más termékek varrására, illetve a szabásminta elektronikus vagy nyomtatott formában történő továbbértékesítésére sem.PANEL SZABÁSMINTÁVAL GYEREK OVERÁLHOZ │@TakoyHU

PANEL SZABÁSMINTÁVAL GYEREK OVERÁLHOZ │@TakoyHU
A kész szabásminta paneljeinket valószínűleg már nem szükséges bemutatnunk neked. Egyszerűen megtudod belőlük varrni a terméket. Kivágod, megvarrod, és kész. Az idei őszi és téli időszakra egy olyan szabásmintával készültünk nektek, amilyen még nálunk eddig nem volt. Téli softshellből készült dizájnos gyerek overál. Nézz körül, hogy milyen minták közül választhatsz.
Termék értékelése:
Termék értékelése: