Panel szabásmintával 86-os softshell nadrág akvarell margaréták Diana

Készleten 12,0 db
Otthonában kedden 30.04.
7 000 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13836

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 100% poliészter+TPU
Súly: 320 g/m2
Panel mérete: 150x59cm ± 2cm
Vízoszlop: 10 000 mm
Lélegző képesség: 3 000 g/m2/24 óra
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Új módosított szabásminta.

C2- 1/2 csípőbőség (csípőszélesség)
K- hossza
L- lépéshossz

A téli sofsthellünk első ránézésre vékonyabbnak tűnik, de ezt a nyomtatás közbeni nyomás okozza. Az anyag súlya és paraméterei változatlanok maradnak.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
A szabásminta tartalmazza az összes szükséges részt. Az egyes részekhez varrásráhagyás lett hozzáadva az összevarráshoz, egyszerűen csak vágd ki a részeket a megjelölt vonalak szerint.
A softshell panelt, amelyre az adott szabásminta mérete van kinyomtatva, elég csak kivágni és magvarrni.

Egy egyedi termékcsalád, melyet az általunk gyártott előre kinyomtatott nadrág szabásminta panelek alkotnak, megtalálható webshopunkban.

Egy téli softshellből készült panel, amelyre egy vadonatúj, újratervezett és tökéletesített Adam/Eva szabásmintát nyomtattunk ki a gyereknadrágok megvarrására. A softshell nadrág eredeti szabását kissé leszűkítettük és átalakítottuk, hogy tökéletesen illeszkedjen, kérjük ezért, ellenőrizd a mérettáblázatot. A szabásmintához meg kell vásárolni a gumit és a passzét a derékrészhez. A passzé szabásmintája a kinyomtatott panelen található meg, az szerint kell kivágni majd a passzét.

Nem kell többé azon aggódnod, hogy újra és újra meg kell rajzolnod a szabásmintát, mivel elég csak kivágnod és összevarrnod a paneleket! Paneleink nemcsak a kezdőknek kínálnak megoldást, akiknek nincs elég tapasztalatuk a szabásban, hanem a gyakorlott varrónőknek is, akik időt szeretnének spórolni azzal, hogy nem kell újra rajzolniuk a szabásmintát.

A Softshell egy praktikus, légáteresztő és vízálló anyag. A Softshell három rétegből áll: termoaktív anyagból, puha fleece szigetelő rétegből, külső vízálló membránból. Az anyagot leggyakrabban a felsőruházat készítéséhez használják, az anyag ellenáll az időjárásnak, a szélnek, az esőnek ...

Ezt a típusú anyagot a saját nyomtatóinkban nyomtatjuk a Takoy központjában.

A mintát tervezőink a Takoyban hozzák létre, ez nem másolható és nem rajzolható újra. Az újrarajzolt szabásmintát nem lehet felhasználni más termékek varrására, illetve a szabásminta elektronikus vagy nyomtatott formában történő továbbértékesítésére sem.


HOGYAN KÉSZÍTHETSZ EGY GYEREK SOFTSHELL NADRÁGOT ⎜ @TakoyHU

HOGYAN KÉSZÍTHETSZ EGY GYEREK SOFTSHELL NADRÁGOT ⎜ @TakoyHU
Gyere, és varrd meg velünk a legkényelmesebb gyerek softshell nadrágot az anyagra nyomtatott szabásmintával.
Termék értékelése:
Termék értékelése: