Elasztikus csipke 8 cm nyári virágok Extrem

Készleten 22,0 m
Otthonában hétfőn 06.05.
2 000 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-15244

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán
Szélesség: 8 cm

 Fedezd fel a Takoyban az exkluzív elasztikus csipkét, amelyhez hasonlót sehol máshol nem találsz, saját műhelyéből származó egyedi nyomtatással. Az elasztikus csipke a luxus fehérneműk, ruhakiegészítők, szoknyák, blúzok, valamint az elegáns dekorációk varrása során találja meg alkalmazását. A csipke 8 cm széles, rendkívül puha tapintású, nem karcol és rendkívül rugalmas. Kínálatunkban új, eredeti mintákat fedezhetsz fel virágmintás vagy akár ombré kivitelben, ami a jelenlegi divatirányzatban a színek, a minőség és a dizájn tekintetében kiemelkedő. A megfelelően kiválasztott varrás biztosítja a csipke hosszú távú funkcionalitását.

Hogyan kell csipkét varrni elasztánnal: Javasoljuk, hogy rugalmas anyagokhoz STRETCH 75-80-as lekerekített hegyű tűt használj (minél finomabb az anyag, annál vékonyabb a hegye). Az anyag rugalmasságának megőrzése érdekében varrj overlockerrel, vagy használj cikk-cakk, overlock öltést vagy Z-alakú öltést az otthoni varrógépen.

Tipp 1: A csipke olyan anyag, amely türelmet és pontosságot igényel. Ezért javasoljuk, hogy a csipke varrása során egy sima irodai papírcsíkot használj, amelyen keresztül fogod varrni az anyagot. Ez megkönnyíti a felső és alsó anyag összeillesztését. Ezután egyszerűen, de óvatosan tépd ki a papírt.

Tipp 2: Ne felejtsd el meggyőződni arról, hogy a két rész jól össze van-e kötve, mielőtt megvarrnád. Ez megkönnyíti a varrást, és megelőzheti a felesleges átvarrást, a cérna kibontását vagy az anyag roncsolódását. Ezért javasoljuk, hogy használd patchwork anyagcsipeszeinket vagy gombostűinket. Ebben az esetben az anyagcsipeszeket választanánk, mert a tűk nem biztos, hogy jól tartják majd az anyagot.


Termék értékelése:
Termék értékelése: