Nyomtatott dizájnos bársony gumi 4 cm nyári virágok Extrem

Készleten 41,7 m
Otthonában hétfőn 22.07.
810 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-14731


Ez a minta más típusú anyagokon:

Részletek

Összetétel: 79% poliészter, 21% latex
Szélesség: 4 cm
Duktilitás: 105% ±10%
Megjegyzés: A mintázat az anyagon nem valódi hímzést ábrázol.

Elasztikus bársony gumi - a luxus és a kényelem egy az egyben, többféle színben, a legjobb áron.

Az elasztikus bársony gumi a luxus és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja minden textiltermék kedvelőjének. Ezek a gumik egyszerre fényűzőek és csillogóak, a finom bolyhok pedig rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. Ideálisak minden olyan ruhadarabhoz, ahol a gumi rész látható, hozzájárulva ezzel a gyönyörű és fényűző megjelenéshez.

Fő jellemzők:

Fényűző bársony megjelenés: Az elasztikus gumink csillogó kivitelű és finom bolyhokkal rendelkezik, ami kivételesen fényűzővé teszi őket.

Puha és kényelmes viselet: A bársony gumi rendkívül kellemes érzetet nyújt viselésekor.

Sokoldalú felhasználás: Tökéletes olyan ruhadarabokhoz, ahol a gumi látható, például ruhákhoz, szoknyákhoz, nadrágokhoz, fehérneműkhöz vagy különböző felsőruhákhoz.

Különböző színek: Többféle színben kínáljuk, így könnyen hozzáigazíthatod az ízlésedhez.

Az elasztikus bársony gumi segítségével bármilyen ruhadarabot elegánssá és fényűzővé varázsolhatsz. Legyen szó saját varrási projektjéről vagy meglévő ruha felújításáról, ez a gumi új külsőt kölcsönöz ruhadarabjaidnak, amit imádni fogsz.

Célunk, hogy olyan textiltermékeket kínáljunk, amelyek ötvözik a minőséget, a stílust és a kényelmet. Rendelje meg elasztikus bársony guminkat még ma, és máris elkezdheti luxussá varázsolni ruháit és projektjeit. Kérjük, látogasson el weboldalunkra, ahol számos kiszerelésben elérhetőek.

Termék értékelése:
Termék értékelése: