TKY cipzár kocsi / fém futó cipzárhoz húzóval #3 mm bordó

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában kedden 30.04.
50 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-14488
Szélesség: 3 mm

 TKY cipzárkocsi/fém futó cipzárakhoz húzóval, 3 mm - kiegészítő a méteres cipzárakhoz.

Kínálatunkban megtalálható a TKY fém cipzárkocsi 3 mm-es húzóval, ami ideális választás a méteres cipzárakhoz. Ezt a tartós és funkcionális cipzárkocsit úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen és megbízható szolgálatot tegyen a legkülönbözőbb textilprojekteknél.

A TKY fémfutó előnyei

Nagy tartósság: A fémszerkezet magas fokú kopásállóságot és sérülésekkel szembeni ellenállást garantál.

Sokoldalú felhasználás: Minden típusú, 3 mm-es méretű cipzárhoz alkalmas, így rugalmas választás különböző ruházati cikkekhez és anyagokhoz.

Különböző színek: A futót többféle színben kínáljuk, így könnyen összehangolható bármilyen anyaggal vagy dizájnnal.

Könnyű összeszerelés: A futót úgy tervezték, hogy egyszerűen felszerelhető legyen a cipzárra, így a szerelés és csere könnyű.

 Alkalmazási területek

A TKY fémfutó kiválóan alkalmas ruházati termékekhez, például kabátokhoz, táskákhoz és egyéb textiltermékekhez, ahol tartós és funkcionális cipzárra van szükség. Sokoldalúsága és többféle színben való elérhetősége lehetővé teszi, hogy különféle tervezési koncepciókban is használható legyen.

Minőségi garancia

Minőségi garanciánk biztosítja, hogy minden általunk kínált TKY fémfutó a tartósság és funkcionalitás legmagasabb színvonalának megfelelően készült. Válaszd a mi termékünket, és biztosítsd megbízható alkatrészeket a projekted igényeihez.

Rendeld meg TKY fémfutódat még ma, és javítsd cipzáras alkalmazásaid funkcionalitását és esztétikáját.


Termék értékelése:
Termék értékelése: