Takoy jersey PANEL 50x60 cm kislány szivárvánnyal

Készleten 26,0 db
Otthonában szerdán 17.07.
1 810 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NT-2771

Részletek

Összetétel: 92% pamut, 8% elasztán
Súly: 180 g/m2
Dimenzió: 50x60 cm ± 5cm
Digitális nyomtatás, az anyag belső felülete fehér színű.
Kifordítva mosni.

Exkluzív jersey panel elasztánnal: amikor a kreativitás találkozik a funkcionalitással

Fedezd fel az egyedülálló dizájn és az egyedi gyártás világát jersey panelünkkel. A műhelyeinkben tervezett és nyomtatott anyag az eredetiség és a minőség iránti szenvedélyünk gyümölcse, amely különleges bájt és stílust kölcsönöz a projektjeidnek.

A divatot meghatározó termékrészletek:

Egyedi összetétel: a pamut jersey anyag elasztán hozzáadásával garantálja a rugalmasságot és kényelmet, miközben megőrzi a termék formáját és szerkezetét.

Optimális grammsúly: 180 g/m2-es gramm-súlyával jersey anyagunk tökéletes egyensúlyt biztosít a könnyűség és a tartósság között.

Rugalmas design: Ideális pólók vagy tunikák elülső részeként, de ez a jersey panel különböző típusú ruhadarabok (kabát, bomberdzseki vagy farmerdzseki) hangsúlyos részleteinek kialakítására is használható.

Dizájneri kifejezőkészség: Egy olyan eshopként, amely büszke az egyedi mintákra és nyomtatásokra, olyan anyagot biztosítunk, amely egyedi és kihagyhatatlan esztétikát kölcsönöz a kreációidnak.

Sokoldalú felhasználás: Jersey anyagunk elég sokoldalú "ahhoz, hogy a legkülönfélébb varrási projektekhez alkalmazkodjon, miközben sajátos karaktere kiemeli a ruhája fő részeit.

Ne felejtsd el, hogy a jersey panelünkkel nem csak a hagyományos divat tengerében tűnsz ki, hanem egy olyan anyagba fektetsz, amely a tartósság, a fenntarthatóság és a kényelem szinonimája. Hozz létre egy olyan stílust, amely tükrözi személyes ízlésedet és kreativitásodat, és válj még ma saját ruhadarabod tervezőjévé.

Kreativitásod a legjobbat érdemli, ezért kínáljuk neked a kötött panelünket - a minőséget, amely már első érintésre látható. Rendeld meg most, és hagyd, hogy varrással kapcsolatos projektjeid életre keljenek!

Termék értékelése:
Termék értékelése: