Szatén szalag 5cm - nyári virágok Romantika

Készleten 25,9 m
Otthonában kedden 30.04.
660 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-14666

Ez a minta más típusú anyagokon:

Szélesség: 5cm

 Dizájnos szatén szalag - tökéletes kiegészítő a ruházat vagy a dekoráció számára.

Bemutatjuk szatén szalagunkat, melynek minden egyes darabja egy különleges tervezésű és nyomtatású szalag, melyeket Takoy saját gyártásunkban tervezünk és nyomtatunk. Ez az exkluzív termék kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja, hogy minden projekt, amit megvarrsz, eredeti lesz. Ideális kiegészítőkhöz, dekorációkhoz vagy ruhadarabok egyedi hangsúlyozásához, szaténszalagunk az eredetiség és a stílus megfelelő jegyét adja hozzá, bárhol is használod.

Miért érdemes ezt a szalagot választanod?

1. Eredetiség és kreativitás: Az eredeti grafika garantálja, hogy minden egyes darab egyedi legyen, és kiemelje projektjeidet a többi közül.

2. Széleskörű felhasználási lehetőségek: Ez a szalag ideális ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz vagy dekorációkhoz, amelyeknek különleges színt ad. Valóban multifunkcionális.

3. Színtartósság: A minőségi anyagok és nyomdafestékek használatával a nyomtatási folyamat során a színek sok mosás után is élénkek és tartósak maradnak.

Kizárólag a legjobbat kínáljuk neked:

Grafikai tervezőkkel és fejlesztőkkel dolgozó csapatunk olyan termékeket talál ki számodra, amelyeket sehol máshol nem tudsz megvásárolni. Tapasztald meg a varrás örömét az egyedi Takoy szalagokkal, és varrj legeredetibb ruhákat és kiegészítőket.

Termék értékelése:
Termék értékelése: