Rejtett cipzár nem bontható 3mm, hossza 25cm - rózsaszín

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában kedden 30.04.
265 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13871

Színváltozatok

Hossza: 25 cm, Szélesség: 3 mm

Autolock rögzítéssel ellátott rejtett spirál cipzár: tökéletesen harmonizál a megvarrt termékekkel.

Bemutatjuk a legjobb választást mindazok számára, akik tökéletes befejező részletet keresnek ruhadarabjaikhoz és kiegészítőikhez - a rejtett spirálos, nem bontható cipzár. Az egyedülálló kialakítás biztosítja, hogy a cipzár felvarrásakor a spirál rejtve marad, így szinte láthatatlan zárási hatást ér el.

Ezek a kulcsfontosságú jellemzők teszik ezt a cipzárt ideálissá projektjeid számára.

Láthatatlan: Miután felvarrták az anyagra, a cipzár spirál rejtve marad, így tiszta és professzionális megjelenést biztosít a ruhadarabok és a belső varrási kiegészítők számára.

Széleskörű felhasználás: Ez a sokoldalú cipzár ideális minden típusú ruhadarabhoz, például ruhákhoz, szoknyákhoz, pólókhoz, trikókhoz és jelmezekhez. Emellett felbecsülhetetlen értékű a párnák és más dekoratív szövettermékek diszkrét rögzítésének létrehozásához.

Autolock rendszer: Az ötletes autolock mechanizmus biztosítja, hogy a cipzár a helyén maradjon, amikor be van zárva, ami növeli a viselés biztonságát és kényelmét.

Az esztétikai tökéletességet az anyagba illeszkedő képessége teszi e cipzárat kiváló választássá azokhoz a projektekhez, ahol a funkcionális elemek szinte láthatatlanoknak kell lenniük.

Győződj meg rejtett spirálcipzáraink praktikusságáról és esztétikájáról. Akár egy új ruhadarabon dolgozol, akár elegáns megoldást keresel az otthoni dekorációdhoz, az autolock cipzárak választéka az, amire szükséged van a magas színvonalú megjelenés eléréséhez. Rendeld meg még ma, és add meg projektjeidnek a megfelelő befejező simítást rejtett spirálcipzárainkkal, ahol a funkcionalitás találkozik a láthatatlan bájjal.

Termék értékelése:
Termék értékelése: