Panel szabásmintával férfi fürdőnadrágra XL Alan absztrakt - készlet

Készleten 19,0 db
Otthonában kedden 30.04.
5 140 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13329
Összetétel: 100% poliészter
Súly 60 + - 5 g / m2
Panel mérete: 160x90 ±5 cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

B2- 1/2 derékbőség megnyújtva
C2- 1/2 csípőbőség
K- oldalhossz + öv
L- lépéshossz
Y- Anyagfogyasztás 150cm-es szélességgel
Y1- Anyagfogyasztás a hálós bélésnél 150cm-es szélességgel
A készlet minden szükségeset tartalmaz, ami egy férfi fürdőnadrág megvarrásához szükséges.
A készlet tartalma:
Férfi fürdőnadrág panel szabásmintával
Sima gumi 3cm - hosszúság 1m
Sima gumi 0,5cm - hosszúság 1,3m
Zsinór 0,5cm fehér - hosszúság 1,4m
Hálós bélés beach shorthoz, fürdőruhához - méret 0,5m
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
Szabásminta a fürdőnadrág belső hálós betétjéhez

Nálunk elérhető a férfi fürdőnadrág panel teljes kiegészítőkkel, mostantól a webshopunkban is, amelyeket közvetlenül saját nyomdánkban készítünk. A készlet tartalmazza a férfi fürdőnadrág panelt szabásmintával, sima gumit, zsinórt és hálós bélést, amelyek egy adott méret megvarrásához szükségesek. A konkrét minta megvarrásához le kell töltened a fürdőnadrág belső hálós betétjéhez szükséges PDF szabásmintát. Csak válaszd ki a kívánt mintát és méretet, majd láss neki a varrásnak. Az eredeti nyomtatás mellett nagyra fogod értékelni az anyag gyorsan száradó tulajdonságát és a kitűnő gyűrődéstűrő képességét is. A férfi fürdőnadrág megvarrása a panelre nyomtatott szabásmintánkkal mostantól sokkal egyszerűbb.

Hogyan varrjunk egy férfi fürdőnadrágot: Összeállítottunk egy fényképes és videós útmutatót, amely végigvezet téged a varrás folyamatán az első lépéstől az utolsóig. A hálós bélés kivágásához le kell töltened a termékleírásban mellékelt pdf-mintát. Javasoljuk, hogy használj egy 75-90-es vastagságú varrótűt. Minél finomabb az anyag, annál vékonyabb hegyű varrótűt használj. Válassz a Beissel tűk prémium minőségű kínálatából, amelyek német licenc alapján készültek.

Tipp 1: Ne feledkezz meg egy éles, jó minőségű szabóollóról, amely biztosítja az anyag sima átvágását, ugyanakkor ergonomikus, kényelmes nyéllel rendelkezik. Az ollót csak az anyaghoz használd. Ha az ollót egyszerre használod az anyagon és a papíron, akkor nagyon gyorsan el fog tompulni és tönkremegy.

 


PANEL SZABÁSMINTÁVAL FÉRFI FÜRDŐNADRÁGHOZ

PANEL SZABÁSMINTÁVAL FÉRFI FÜRDŐNADRÁGHOZ
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék értékelése:
Termék értékelése: