Panel szabásmintával 46-os méretű Slim fit leggings sötétpiros bazsarózsa szürke alapon, sport fürdőruha anyagon

Készleten 1,0 db
Otthonában kedden 07.05.
10 230 Ft
7 165 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13385

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 80% mikroszálas, 20% elasztán
Súly: 240 g/m2 ± 5 %
Panel mérete: 160x105 ± 5 cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

1 - elülső és hátsó rész
2 - eleje övrész
3 - háta övrész
B2 - 1/2 derékbőség (derékszélesség)
C2- 1/2 csípőbőség (csípőszélesség)
K- leggings hossza
L- lépéshossz
Megjegyzés: A mérettáblázat a női konfekció ruhaméretét jelzi, nem pedig a megvarrt termék méreteit.

Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
A szabásminta tartalmazza az összes szükséges részt. Az egyes részekhez varrásráhagyás lett hozzáadva az összevarráshoz, egyszerűen csak vágd ki a részeket a megjelölt vonalak szerint.

Fedezd fel a varrás örömét a női leggingsekhez készült panelekkel, amelyek megkönnyítik a varrást, és időt takarítanak meg számodra. A panel tartalmazza az összes szükséges szabásmintadarabot a női leggings megvarrásához. Szabásminta, kivitelezés és nyomtatás, mindezt a Takoy kreatív részlegen készítjük el számodra. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy csodálatos és eredeti mintáink közül fogsz tudni választani. A női leggings prémium extra sztreccs anyagra - Sport (80% poliészter, 20% elasztán) van nyomtatva, amely nagyon rugalmas és erős egyszerre, így szépen tartja az alakját és egyúttal formálja az alakot. Női leggings panel vásárlásakor javasoljuk, hogy mérd meg a derékbőséget, csípőbőséget (csípő), és hasonlítsd össze az ellenőrző mérettáblázatunkkal, és ennek megfelelően válaszd ki a megfelelő méretet. A leggings elülső derékpántja egyenes, 10 cm széles, a derékpánt hátsó része formázott.


Hogyan varrjunk női leggingset a panelből: Egyszerűen vágd ki az összes részt a panelből, és kövesd fényképes vagy videós útmutatónkat. Ne felejtsd el kiválasztani a megfelelő varrótűt. Ehhez a termékhez a Stretch megjelöléssel ellátott tűt válasszuk. Válassz prémium minőségű Beissel tűket, amelyek német licenc alapján készülnek. A leggings megvarrásához a kínálatunkban található elasztikus Atena cérnát ajánljuk.


LEGGINGS PANEL SZABÁSMINTÁVAL

LEGGINGS PANEL SZABÁSMINTÁVAL
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék értékelése:
Termék értékelése: