Panel fali mérőszalag gyerekeknek / vízálló poliészter maci kockákkal

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten 5,0 db
Otthonában kedden 30.04.
4 010 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13240
Összetétel: 100% poliészter
Súly: 200 g/m2 ± 5%
Panel mérete: 50x160cm ± 5cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.

Fali mérőszalag gyerekeknek a Takoy-tól - színessé, játékossá, vidámmá tudja varázsolni a gyermeked minden egyes napját. Örökítsd meg a mindennapok varázsát játékos, tanulságos és szokatlan módon. A kínálatunkban szereplő eredeti minták ráadásul igazán varázslatosak. Egyszerűen csak akaszd fel a falra a gyerek mérőszalagot. A panel kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a legnagyobb kalandozásoknak és a gyermekjátékoknak is. Anyaga 100% poliészterből áll, így szilárd formát biztosít, amely egyenes vonalban tartja majd a gyerek falimétert. Éppen a magas, 190g/m2-es grammsúlya által a panel meglehetősen erős. Kézi mosást javasolunk max 30°C-on. Mérete 160x50 cm, és nem csak a méréshez nagyszerű társ, hanem egy szórakoztató segédeszköz lehet a színek, számok, állatok stb. megismeréséhez.  Örökítsd meg a felejthetetlen pillanatokat a Takoy gyerek fali mérőszalaggal.

Gyerek fali mérőszalag varrása és előkészítése: Játékosan és nagyon egyszerűen! A piros vonal mentén vágjuk körbe a panelt. A mérőszalag oldalait hajtsuk kétszer befelé kb. 1 cm szélességűre, és varrjuk át a szélét. A mérőszalag elejét és végét ugyan olyan módon behajtsuk kétszer mint előzőleg (1 cm és kb. 4 cm, a rúd vastagságától függően), hogy alagutat alakítsunk ki a zsinór számára, majd átvarrjuk. A méter merevítésére helyezzünk be egy rudat az alagúton keresztül ( fa, műanyag, fém). 75-90 vastagságú univerzális varrótűt ajánlunk, minél finomabb az anyag, annál vékonyabb a tű hegye. Válassz a német licenc alapján gyártott, prémium minőségű Beissel tűk közül.

Tipp: Kínálatunkban számos csodálatos zsinórvariációt fedezhetsz fel. Az árnyalat, az átmérő és a zsinór összetétele a te saját belátásodra és eredetiségedre van bízva.

 


HOGY HOGYAN KÉSZÍTSÜNK EL EGY FALI MÉRŐSZALAGOT A GYEREKEKNEK

HOGY HOGYAN KÉSZÍTSÜNK EL EGY FALI MÉRŐSZALAGOT A GYEREKEKNEK
Inspirációt a varráshoz a videónkban találod meg.
Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    Ebből az anyagból készült bevásárlótáska nagyszerű, vízálló.

    Termékértékelés Marie V.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése: