Öntapadós fehér műbőr 50x145 cm

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában kedden 30.04.
8 340 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-14584
Összetétel: 100% PU, Base - PES
Súly: 700 g/m² ± 5 %, 0,80 mm ± 0,05 mm
Teljes méretek: 50x145cm ± 2cm

Öntapadós ökobőr fekete színben - praktikus és funkcionális.

Keltsd életre bútordarabjaidat exkluzív öntapadós ökobőrünkkel elegáns fekete színben. Az ökobőr egy PVC-ből készült anyag.

A termék előnyei:

Öntapadó réteg: a szövet hátoldalán egy ragasztóréteg található, amely biztosítja a könnyű és szilárd felhelyezést. Ez leegyszerűsíti az új termékek újrakárpitozását vagy a műbőrrel bevont termékek javítási és felújítási folyamatát.

Sokoldalú felhasználás: Öko bőrünk nemcsak javításhoz, hanem új projektekhez is ideális. Akár egy szék ülőpárnájának felújítására, akár egy új díszítőelem létrehozására van szüksége, a műbőrünk a megfelelő megoldást jelenti.

Strapabíró és tartós: Öko-bőrünket úgy terveztük, hogy ellenálljon a kopásnak, és a lehető legtovább megőrizze fényűző megjelenését.

Fenntarthatóság: Olyan szövetet kínálunk, amely nemcsak szép, hanem környezetbarát is. Öko-bőrünkkel biztos lehet benne, hogy környezetbarát és fenntartható döntést tudj hozni.

Megjegyzés: Nagyobb darabok kárpitozásakor javasoljuk, hogy az ökobőrt az optimális stabilitás és a hosszú távú tartósság érdekében kárpitos kapcsokkal vagy szögekkel is rögzítsd.

Fedezze fel öntapadós ökobőrünk eleganciáját és funkcionalitását, és adj egy első osztályú érintést a belső térnek.

Termék értékelése:
Termék értékelése: