Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nyomtatott dizájnos bársony gumiszalag 4cm bézs hímzés nyomtatási minta Luxury

Készleten 41,8 m
Otthonában csütörtökön 28.09.
750 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kod: NS-13008
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Nyomtatott dizájnos bársony gumiszalag 4cm bézs hímzés nyomtatási minta Luxury
Összetétel: 79% poliészter, 21% latex
Szélesség: 4 cm
Duktilitás: 105% ±10%
A takoy-nál széles választékban találhatók egyedi mintákkal nyomtatott kiváló minőségű, kellemes tapintású, elegáns megjelenésű bársonygumik. Rugalmasságának köszönhetően olyan ruhákhoz alkalmas, ahol az exkluzív kényelem kerül előtérbe, de luxus minőségű fehérneműk kiegészítőjeként is alkalmas. A design előrehaladtával a gumik felhasználási célja is egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Bársonyunk rendkívül elegáns megjelenésű, ezért sokoldalúan kombinálható társasági, ünnepi eseményekre szánt ruhákhoz. Nálunk egyedi mintákkal nyomtatott bársony gumikat vásárolhat, amelyeket saját gyártásunkban nyomtatunk.

Hogyan varrj gumit a ruhadarabba: Ha magát a gumit szeretnéd összevarrni, javasoljuk, hogy rugalmas anyagokhoz való tűt használj (lekerekített hegyű, 75-90-es méretű tűt, az anyag grammsúlyától és finomságától függően). Hogy megőrizzük az anyag rugalmasságát a varrásnál, legideálisabb, ha overlock varrógépet használunk. Amennyiben közönséges háztartási géppel varrunk, használhatunk sima egyenes öltést, cikk-cakk öltést, Z-öltést vagy overlock öltést. A megfelelő méretű varrógép tű kiválasztása kulcsfontosságú, ezért a textilanyagokhoz univerzális tűt és a rugalmas, kötött anyagokhoz stretch tűt ajánlunk.
Tipp1: Ha összevarrásánál szeretnénk rögzíteni a gumit az anyaghoz,  hogy viselés, öltözés és vetkőzés közben is megbízható legyen a varrásunk, akkor használjunk cikk-cakk öltést vagy coverlock öltést. Ügyeljünk arra, hogy varrás közben nyújtsuk ki a gumit, hogy az ugyanolyan hosszú legyen, mint az anyag.
Megjegyzés: Amikor sima egyenes öltéssel fogunk varrni, figyeljünk arra, hogy a varrás egyenes legyen, és hogy minden darabot helyesen illesszünk össze. Ez a varrási módszer nem könnyű, mivel egyik kezünkkel nyújtani kell a gumit, míg a másikkal a varrás helyes pozícióját tartjuk fenn.
Termék értékelése:
Termék értékelése: