Műszőrme anyag AVA fehér

Készleten 8,2 m
Otthonában kedden 23.07.
6 870 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-13973


Színváltozatok

Részletek

Összetétel: 100% poliészter
Súly: 645 g/m2
Szövet szélessége: 160 cm ± 2cm

AVA műszőrme - luxus és kényelem projektjeidhez

Bemutatjuk az AVA műszőrmét, egy exkluzív anyagot, amely eleganciát és funkcionalitást ötvöz, hogy egy csipetnyi luxust adjon projektjeidnek. A 645 g/m2 súlyú és 160 cm széles, 100% poliészterből készült rövidebb bolyhos szőrmével ideális megoldás kivételes szőrmebundák, elegáns gallérkiegészítők, babakocsi-kiegészítők készítéséhez, például kesztyűk és bundazsákok széleinél.


 Miért válasszuk az AVA műszőrmét?

1. Exkluzív minőség: AVA műszőrme kiváló minőségű, 100% poliészterből készül, amely kivételes puhaságot és tartósságot biztosít, és meghaladja a műszőrmeiparban elvárt követelményeket.

2. Luxus megjelenés rövid szálakkal: A szőrme rövid szálai puha és kellemes megjelenést kölcsönöznek az anyagnak, így alkalmas elegáns kiegészítők készítéséhez.

3. Ideális a legkülönbözőbb felhasználási módokhoz: Akár szőrmebundát, elegáns kiegészítőket vagy babakocsi-kiegészítőket tervezel, az AVA műszőrme sokoldalú és alkalmas a különböző típusú projektekhez.

4. Könnyen karbantartható: Poliészter összetételének köszönhetően ez a szőrme könnyen karbantartható, egyáltalán nem gyűrődik, és biztosítja alkotásaid hosszú távú működőképességét.

5. Elegendő, 160 cm-es szélesség: Ennek a szövetszélességnek köszönhetően nagyméretű darabok készíthetők belőle átfedések nélkül, ami a munkafolyamatot könnyíti meg és emeli a késztermékek esztétikai értékét magasabb szintre.


Maximális minőségi garancia  
 z AVA műszőrme tökéletes választás azok számára, akik a kényelem, a luxus és a praktikum kombinációját keresik. Olyan anyagot kínálunk, amely minőség és esztétika tekintetében következetesen felülmúlja az elvárásokat. Válassza műszőrme anyagunkat, és fedezze fel, hogyan gazdagíthatja ruhatárát vagy otthonát egy egyedi és stílusos elemmel, amely egyszerre etikus és tartós.

Invesztálj kreatív projektekbe az AVA műszőrmével, és tapasztalja meg a luxus és a kényelem új dimenzióját, amely kiemeli alkotásait a többi közül, és biztosítja, hogy azok kitűnjenek a piacon. Tapasztalja meg velünk a varrás örömét.

Termék értékelése:
Termék értékelése: