Mosható kraft papír Max - fekete (bőrhatású textúra)

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában csütörtökön 02.05.
10 125 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13855
Összetétel: cellulóz, szintetikus latex
Méret: 150x100 ± 1 cm
Súly: 350 g/m2 ± 5%

Mosható kraftpapír, amely fényes bőrhatást kölcsönöz - forradalom az anyagvilágban: vegán bőr fényességgel.

Egy innovatív terméket mutattunk be az anyag- és rövidáru üzletünkben: Mosható kraftpapír fényes bőrhatással. Ez az egyedülálló anyag minden olyan tulajdonságot egyesít, amit a bőrtől elvárhat, de az állati termékek felhasználásával járó etikai és környezetvédelmi problémák nélkül.

Hogy miért is különleges a mi kraftpapírunk?

Ellenállóság és flexibilitás: A latex tartalmának köszönhetően ez a papír rendkívül ellenálló és rugalmas. Aggodalom nélkül moshatod és vasalhatod - nem fog összemenni, elszíneződni vagy feloldódni.

A környezettudatos alternatíva: Kompromisszumok nélküli divatot szeretnél? Ez a termék tökéletes alternatívája a hagyományos anyagoknak. A kraftpapírból készült termékek egy modern és természetközeli stílust kölcsönöznek.

Sokoldalú felhasználhatóság: A táskáktól a hátizsákokig és a könyvborítókig. - a felhasználási lehetőségek végtelenek! A kraftpapír termékek eredetiséget kölcsönöznek minden projekt számára.

Kreativitás határok nélkül: Az anyaggal szabadon kibontakoztathatod kreativitásodat: színezheted, laminálhatod, gravírozhatod.

Vegán bőr: A vegán bőr, már a nevében is kifejezi, hogy állati eredetű összetevők nélkül készült. Ez a termék nemcsak hasonlít a valódi bőrhöz, de garantálja az állatok védelmét is.

Csatlakozz a divatforradalmárokhoz, és fedezd fel a mosható kraftpapír varázsát. Nemcsak a fenntartható divatot támogatod, de olyan termékeket is készíthetsz, amelyek összetéveszthetetlenek tapintásra és szemre. Tegyél velünk egy lépést a jövő felé - egy olyan világban, ahol a minőség és a környezettudatosság párosul.

Termék értékelése:
Termék értékelése: