Köpper szalag 20mm natúr, nyers színű

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában szerdán 17.07.
150 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-14959


Színváltozatok

Részletek

Összetétel: 70% pamut, 30% poliészter
Szélesség: 2cm

 Köpper szalag - tartós és sokoldalúan felhasználható anyag különféle alkalmazásokhoz

Bemutatjuk kiváló minőségű pamut/poliészter keverékből készült köpper szalagunkat, amely ideális különféle típusú ruházati cikkekhez és textil kiegészítőkhöz. Ez a szalag szilárdságáról és tartósságáról ismert, ezért népszerű választás mind gyakorlati, mind dekorációs célokra.

 A köpper szalag használata

Ruházati húzószalagok: Ideális pulóverekhez, tréningruhákhoz és munkaruhákhoz, mivel szilárdságot és tartósságot biztosít.

Hurkok/fülek és megerősítések: Kiválóan alkalmazható törölközők és mosogatórongyok füleként, illetve a varratok megerősítéseként, növelve a ruházat funkcionalitását és tartósságát.

Dekoratív és funkcionális felhasználás: Alkalmas különféle kreatív projektekhez, ahol tartóssága és esztétikai vonzereje növeli a termékek értékét.

A köpper szalag előnyei

Nagy tartósság: A pamut és a poliészter keveréke biztosítja az anyag nagy szilárdságát és kopásállóságát.

Praktikusság és esztétikum: A köpper szövés vonzó megjelenést kölcsönöz a szalagnak, miközben biztosítja a funkcionalitását zord körülmények között is.

Sokoldalúság: Használata nem korlátozódik a ruházati cikkekre, hanem kiterjed a lakástextíliákra és más területekre is, ahol erős és tartós szövetre van szükség.

Minőségi garancia

A Köpper szalagot úgy terveztük, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi és funkcionalitási követelményeknek. Válaszd a mi szalagunkat, és megbízható anyagot kapsz, amely tartós, miközben esztétikai értéket ad a projektjeidhez. Rendeld meg még ma, és fedezd fel, hogyan dobja fel a köpper szalag a ruházati és dekorációs projektjeidet.


Termék értékelése:
Termék értékelése: