Kész funkcionális passzé motiváló szavak rózsaszín - Never give up

Készleten 39,0 db
Otthonában pénteken 03.05.
1 260 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-15030
Összetétel: 95% poliészter, 5% elasztán
Súly: 250 g / m2
Szélesség: 160 cm, Magasság 7 cm x2
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Passzék motiváló szavakkal - egészítsd ki a ruháidat egyedi dizájnnal

Bemutatjuk egyedi tervezésű és saját gyártásban nyomtatott motiváló szavakkal ellátott passzéinkat. Ez az innovatív termék ideális arra, hogy pulóverek, kapucnis melegítőfelsők és egyéb ruhadarabok ujjait és szegélyeit egyedi karakterrel és inspirációval ruházd fel. Passzéinkkal nemcsak stílusodat emelheted, hanem ruhadarabjaidat is egy új szintre viheted motivációs üzenetekkel, amelyek inspirálnak és ösztönöznek.

Miért érdemes a motiváló szavakkal ellátott passzénkat választani?

Személyre szabott dizájn: Anyagainkat motiváló szavakkal gazdagítjuk, amelyek egyedi és személyes jelleget kölcsönöznek ruhadarabjaidnak.

Csúcs minőségű nyomtatás: Kizárólag a legjobb nyomtatási technikákat alkalmazzuk, hogy a szövegek tiszták, tartósak és könnyen olvashatók legyenek.

Sokoldalú felhasználhatóság: Passzénk tökéletesen alkalmas ruházaton való különféle alkalmazásra, beleértve a melegítőnadrágok és melegítőfelsők szegélyét, valamint a sportruházatot is. Egy darab passzé elég egy felnőtt melegítőfelső vagy nadrág derékrészéhez és két darab ujjszegélyéhez.

Inspiráló hatás: Motiváló szavaink segítségével minden ruhadarab az inspiráció és a pozitív energia forrásaként szolgálhat a mindennapokban.

Személyre szabhatóság: Lehetőséget kínálunk a szövegek személyre szabására az egyéni preferenciáidnak vagy igényeidnek megfelelően, így textíliáink tökéletes választás személyes projektekhez vagy ajándékokhoz.


Kiváló minőség és garancia az e-shopból:

A motiváló szavakkal ellátott passzéinkkal biztos lehetsz benne, hogy olyan terméket kapsz, amely nemcsak jól néz ki, hanem praktikus és inspiráló is. Invesztálj az anyagjainkba, és hozz létre olyan ruhákat, amelyek nemcsak a ruhatárad részét képezik, hanem a motiváció forrása is lehetnek a mindennapokban.

Fedezd fel, hogy motiváló szavaink az anyagokon keresztül hogyan gazdagíthatják a ruhatáradat, és hogyan adhatnak pozitív energiát és inspirációt neked és szeretteidnek. Légy részese kreatív közösségünknek, és kezdj el örömmel varrni olyan ruhadarabokat, amelyek többet mondanak ezer szónál!


Termék értékelése:
Termék értékelése: