Játszószőnyeg panel / vízálló poliészterből Lio, a kis madár

Készleten 9,0 db
Otthonában kedden 30.04.
6 760 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-15009
Összetétel: 100% poliészter
Súly: 200 g/m2 ± 5%
Panel mérete: 158x122 ± 2cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.

Panel játszószőnyeg - egy társ a gondtalan szórakozáshoz.

Bemutatjuk a panel játszószőnyeget, egy innovatív terméket, amelyet a kényelem és a praktikum jegyében terveztek a családi pillanatokhoz. A kiváló minőségű, részben vízálló poliészterből készült panel könnyű karbantartást és szennyeződésmentességet biztosít, így a játékidő nemcsak szórakoztató, hanem gondtalan tevékenység is lehet. A csomagban található egy párnafedél és három párnafedél a kis ülőpárnákhoz vagy párnákhoz, így átfogó megoldást alkotva a kényelmes játékhoz és pihenéshez.

 

Miért érdemes választani a mi játszószőnyeg panelünket:

1. Vízálló anyag: A részben vízálló poliészternek köszönhetően ez a panel szennyeződésálló és könnyen karbantartható. Egyszerűen törölje le nedves ruhával. Kültéri használatra is alkalmas.

2. Teljes körű játékélmény: A panel tartalmaz felső darabokat a fő párnához, valamint további ülőpárnákhoz vagy párnákhoz, így több lehetőséget biztosít a kényelmes játékhoz.

3. Könnyen elkészíthető: Az alsó rész elkészítéséhez szükséges anyagokat és töltőanyagokat könnyen beszerezheti, például a vatelint és a Vlies töltőanyagot. A termék gyorsan és egyszerűen elkészíthető, bonyolult készségek nélkül.

4. Testre szabott kialakítás: Válassza ki az igényeinek és preferenciáinak megfelelő vízálló poliészter méterárut az alsó rész elkészítéséhez, hogy olyan párnát készíthessen, amely tökéletesen illeszkedik az ízléséhez.

5. Biztonságos és kényelmes anyagok: A választott vatelin és az üreges szálakból álló töltőanyag miatt puha és kényelmes párnákat kap, amelyek még a kisgyermekek számára is biztonságosak.


 Kiváló minőségi garancia a Takoy-tól

A panel játszószőnyegünk több mint egy termék - az egész család számára szórakozást, kényelmet és praktikumot ígér. Ezzel a panellel egy megbízható beltéri és kültéri játszótársat kapsz, amely ellenáll minden közös kalandnak.

Gazdagítsd otthonodat egy olyan multifunkcionális szőnyeggel, amely kreativitásra és szórakozásra ösztönöz, miközben egyszerűsíti a karbantartást és fokozza a kényelmet. A Takoy Panel játszószőnyeggel minden nap a gondtalan öröm és az együtt töltött idő lehetőségévé válik.

Termék értékelése:
Termék értékelése: