Hímzőolló 9 cm

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában pénteken 10.05.
2 250 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-11038

Hossza: 9 cm

Hímzőolló: Hímzéskor precíz vágás.

Bemutatjuk azoknak, akik a hímzést szenvedélyüknek tekintik, az új hímzőollónkat. Ezt az ollót olyan szakértelemmel és minőséggel terveztük, amelyre számíthatsz tőlünk, a méteráru és rövidáru tervezésére szakosodott webáruházunktól.

Eszközünk előnyei:

A nélkülözhetetlen segítőtárs: Ezek az ollók alapvetőek a gépi és kézi hímzéshez. Gyorsan és pontosan eltávolíthatod velük a hímzés utáni kilógó cérnákat, így a munkáid mindig tökéletesek lesznek, kiálló cérnák nélkül.

Magas funkcionalitás: Hímzőollóinkat úgy terveztük, hogy pontosan vágjanak cérnát anélkül, hogy megsértenék az anyagot, így hímzési projektjeid mindig professzionálisan fognak kinézni.

Hosszú élettartam: Ha ezeket az ollókat kizárólag szövethez használod, hosszú élettartamot és éles vágást biztosíthatsz. Azonban ne használd őket papíron, mert gyorsan elkopnak.

Webáruházunkban nem csak exkluzív dizájnos méteráru anyagokat kínálunk, amelyeket mi magunk tervezünk és nyomtatunk, hanem olyan kiváló minőségű eszközöket is, mint ez a hímzőolló. Fektess be a minőségbe, és biztosítsd a tökéletességet a hímzési projekteidben!

Termék értékelése:
Termék értékelése: