Fotós háttér 160x265 cm mustár színű fal

Készleten 4,0 db
Otthonában kedden 30.04.
13 950 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-15000
Összetétel: 100% poliészter
Súly: 190 g/m2 ± 5%
Teljes méretek: 160x265cm ± 5 cm
Nyomtatási bizonyítvány: OEKO TEX STANDARD 100

Fotóvászon panel - anyagpanel szerkezet nélkül, vízálló tökéletesség minden fotóstúdió számára a Takoy-tól.

Bemutatjuk a fotóvászon panelt, egy innovatív megoldást a fotózási igényekhez, melyet stúdiónkban terveztünk és saját gyártásunkban nyomtattunk ki... Ez a panel kiváló minőségű, részben vízálló poliészterből készült, így ideális mind az otthoni, mind a professzionális fotóstúdiókba. Könnyű karbantarthatósága és a fotózáshoz szükséges bőséges mérete miatt ez a termék tökéletes hátteret kínál minden fotózási projektedhez.

Amiért érdemes a mi fotóvászon panelünket választani:

1. Vízálló poliészter: A vízálló anyagnak köszönhetően a fotóvászon szennyeződésálló és könnyen karbantartható, csak nedves ruhával kell törölni."

"Ideális méret a fotózáshoz: Az elegendő méretnek köszönhetően ez a panel tökéletes választás mind az amatőrök, mind a profik számára, széles körű felhasználási lehetőséget biztosít.

2. Exkluzív design: A Takoy márkájú fotóvászon stúdiónkban tervezett és saját gyártásunkban nyomtatott, egyedi és eredeti tervezésű dizájnt kínál, hogy gazdagítsa fotózási projektjeidet.

3. Könnyű felszerelés és tárolás: A fotóvászon könnyű és flexibilis, ami biztosítja a könnyű felszerelést és tárolást a tekercsen, minimális helyigény mellett.

4. Többfunkciós felhasználás: Legyen szó portrékról, termékfotózásról vagy különféle más kreatív fotózási projektekről, a paneles fotóvásznunk alkalmazkodik az igényeidhez.


Kiváló minőségű garanciával a Takoy-tól

A Takoy fotóvászonpanel a fotóháttér terén a csúcstermékek közé tartozik, mely praktikusságot és esztétikai értéket ötvöz. Válassza ezt a terméket, és tapasztalja meg a minőség és a rugalmasság új szintjét fotózási projektjeiben.

Invesztálj egy olyan fotóvászonba, mely növeli fotói értékét, és végtelen lehetőséget biztosít Önnek a kreatív munkához. Fotóvásznunkkal minden fotó mesterművé válik.

Termék értékelése:
Termék értékelése: