Folyóméteres spirál cipzár TKY #3 mm-es fehér, futó nélkül

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában csütörtökön 25.07.
210 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-14489

Részletek

Szélesség: 3 mm
Spirál cipzár, alkalmas ágyneműhöz, párnákhoz.
Használat: A cipzár alkalmas ruházatra, de ágynemű, párnák, táskák stb előállítására is.
Eladó standard mérőórákon, az ár 1 méterre kerül.

Folyóméteres spirál cipzár - a textilprojektek tökéletes társa.

Kiváló minőségű és sokoldalú cipzárat keresel textilprojektjeidhez? A folyóméteres spirál cipzár méteráruk a megfelelő válasz az igényeidre. Ezzel a rendkívül különleges méteres cipzárral lehetőséged van arra, hogy a hosszúságot projektjeidnek és ötleteidnek megfelelően pontosan testre szabhasd.

Fő jellemzői:

Minőségi spirál cipzár: A mi cipzár méteráruk hangsúlyt fektetnek a minőségre, így biztosítva a megbízhatóságot és a tartósságot.

Testreszabott méteráru: Ezzel a méteráruval könnyedén létrehozhatsz pontosan olyan cipzárat, amilyenre szükséged van a ruháidhoz, táskáidhoz, párnáidhoz és más textilprojektjeidhez.

Különböző színek állnak rendelkezésre: Széles színválasztékból válogathatsz, hogy a cipzár könnyen illeszkedjen a projektedhez.

Könnyen felszerelhető: Spirál cipzárunkat úgy terveztük, hogy könnyen felvarrható legyen, így gyorsan és egyszerűen befejezheted művedet.

A folyóméteres spirál cipzárokat futó nélkül értékesítjük, azt külön kell megvásárolni.

A méteráru cipzárunkkal abszolút kontrollt szerezhetsz textilprojektjeid felett. Akár profi tervező, akár barkácsoló vagy, cipzáras méteráruink használatával tökéletes eredményt érhetsz el.

Rendeld meg még ma, és kezdd el megvalósítani az ötleteidet. Spirál cipzáras méteráruinkkal végtelen lehetőségek állnak majd rendelkezésedre a textilkreációidhoz. Meríts ihletet és alkoss magabiztosan!

Termék értékelése:
Termék értékelése: