Fényvisszaverő vízálló cipzár bontható 5mm - 55 cm fekete cipzár kocsival

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában kedden 30.04.
890 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-14344
Hossza: 55 cm, Szélesség: 5 mm

Fényvisszaverő vízálló cipzár bontható - növeli a saját és gyermekeid biztonságát.

Bemutatjuk a fényvisszaverő, vízálló, bontható cipzárunkat, amelyet kifejezetten a gyalogosok biztonságának növelésére terveztünk éjszakai vagy gyenge fényviszonyok között. Ez az innovatív cipzár ideális kabátokhoz és pulóverekhez, ötvözve a funkcionalitást biztonsági funkciókkal. Fényvisszaverő bevonata visszaveri a szembejövő járművek fényét, növelve viselője láthatóságát és biztonságát.

 Miért érdemes a fényvisszaverő, vízálló, bontható cipzárunkat választani?

Fényvisszaverő védelem: Jobb láthatóságot biztosít éjszaka vagy gyenge fényviszonyok között, mivel visszaveri a szembejövő autók és más fényforrások fényét.

Vízálló: A cipzárat úgy tervezték, hogy ellenálljon a víznek, így ideális esős időben használt kültéri ruházathoz.

Levehető kialakítás: Könnyen nyitható és zárható, így kényelmesen viselhető és levehető a ruházat.

Sokoldalú felhasználás: Tökéletes a ruházati cikkek széles skálájához, beleértve a kültéri kabátokat, sportos kapucnis pulóvereket és más olyan ruhadarabokat, amelyek nagyfokú rugalmasságot és tartósságot igényelnek.

Könnyen felszerelhető: A cipzárat úgy tervezték, hogy könnyen felvarrható legyen különböző típusú szövetekre, lehetővé téve a ruhadarabok gyors és hatékony beállítását.

 Alkalmazási tippek

Az optimális eredmény, valamint a hosszú távú funkcionalitás és tartósság biztosítása érdekében javasoljuk, hogy a cipzárat speciális cipzártalppal varrja meg a megfelelő elhelyezés és a vízhatlanság megőrzése érdekében.

Minőségi garancia

Fényvisszaverő, vízálló, osztható cipzárunk a legmagasabb minőségű anyagokból készül, a biztonságra és a tartósságra helyezve a hangsúlyt. Ezzel a termékkel csökkentheted a balesetek kockázatát az éjszakai mozgás során, miközben szárazon és kényelmesen maradhatsz. Válaszd a mi minőségünket, hogy biztonságosabb és kényelmesebb életmódot biztosíts.


CIPZÁROK ⎹ @TakoyHU

CIPZÁROK ⎹ @TakoyHU
Az inspirációt a videóban találod meg
Termék értékelése:
Termék értékelése: