Exkluzív pamut PANEL XL Pat és Mat fehér alapon licencelt minta

Készleten 15,0 db
Otthonában kedden 18.06.
Lista ár 3 220 Ft Akciós ár 2 255 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NT-2453

Részletek

Összetétel: 100% pamut
Súly: 130 g/m2
teljes dimenzió: 100x80 cm
Digitális nyomtatás, az anyag belső felülete fehér színű.
Licenc alapján forgalmazzuk a modellt, sem a panel, sem a termék nem használható továbbértékesítésre.

Az exkluzív pamut egy természetes pamut anyag atlaszkötéssel - ezért is hívják pamut szaténnak. A pamut szatén elnevezés miatt azonban az anyagot sokan összetévesztik a poliészter szaténnal, és szinte semmi köze sincs hozzá. A pamut szatén valóban az egyik legjobb minőségű természetes szövet 100% pamuttartalommal. Pamutszálakból készült anyag, amelyet érlelt pamutbimbókból nyernek. Légáteresztő és nedvszívó, rugalmatlan, könnyebb súlyú szövet, ami nagyon kényelmes viselet biztosít, ugyanakkor rendkívül tartós anyag, ami kevés karbantartást igényel.

A prémium pamuttal ellentétben (szintén finom pamut szatén atlaszkötéssel), az exkluzív pamut anyagunk az exkluzív kollekciónkba tartozik, mivel a gyártás utolsó lépésében az anyagot még puhítsák/lágyítsák és a szélessége is nagyobb akár 170 cm-ig terjed és a legjobb minőségű digitális nyomtatással van ellátva a világon, ahol extra tartós ökológiai festékeket használnak. Az exkluzív pamut otthoni varrógéppel is nagyon könnyen megvarrható, így még kezdők számára is nagyon alkalmas, elég egyenes öltéssel varrni, hozzá univerzális tűt használni és a varrásráhagyás szélét cikk-cakk öltéssel letisztázni. Ebből a pamutból többféle háztartási terméket lehet készíteni (törülközők, terítők, konyhai kötények) és más praktikus terméket, mint például ágyneműt és párnákat. A pamut szatén extra puhításának köszönhetően igazán kellemes anyag a testnek, így választhatod akár női vagy férfi ingekhez, ruhákhoz vagy blúzokhoz is. Mivel természetes anyag, a mosás közben picit összemehet, ezért varrás előtt javasoljuk az előmosást vagy vasalóval bő gőzzel átvasalni.


Fontos megjegyzés:
Ez a panel nem egy kész termék. További feldolgozásra van szánva, ezért az anyag szélei nincsenek leszegve vagyis eltisztázva. Az anyagszélek foszlása természetes jelenség, amely nem tekinthető reklamáció tárgyának.

Termék értékelése:
Termék értékelése: