Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Exkluzív pamut PANEL 160x120 - mérföldkő takaró jó éjszakát mackóval

Készleten 12,0 db
Otthonában kedden 13.06.
7020 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kod: NT-1577
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Összetétel: 100% pamut
Súly: 130 g/m2 anyag
Szélesség: 160x120 ±2 cm

Az exkluzív pamut egy természetes pamutszövet atlaszkötéssel - ezért is hívják pamut szaténnak. A pamut szatén elnevezés miatt azonban az anyagot sokan összetévesztik a poliészter szaténnal, és szinte semmi köze sincs hozzá. A pamut szatén valóban az egyik legjobb minőségű természetes szövet 100% pamuttartalommal. Pamutszálakból készült szövet, amelyet érlelt pamutbimbókból nyernek. Légáteresztő és nedvszívó, rugalmatlan, könnyebb súlyú anyag, ami nagyon kényelmes viselet biztosít, ugyanakkor rendkívül tartós anyag, ami kevés karbantartást igényel.

A prémium pamuttal ellentétben (szintén finom pamut szatén atlaszkötéssel), az exkluzív pamut anyagunk az exkluzív kollekciónkba tartozik, mivel a gyártás utolsó lépésében az anyagot még puhítsák/lágyítsák és a legjobb minőségű digitális nyomtatással van ellátva a világon, ahol extra tartós ökológiai festékeket használnak

Maga a panel bélelhető minkyvel vagy báránybunda műgyapjú utánzattal/sherpával, és belső rétegnek viszont vatelint is használhatunk. A mérföldkő takaró ideális fényképek készítéséhez és a baba életkorának dokumentálásához, valamint játszószőnyegként, babakocsiba alátétként vagy nyári szőnyegként is használható. A panel játékokat is tartalmaz, amelyekkel könnyedén megjelölheted a napokat, heteket és hónapokat, amikor a kisgyermeked örökíted meg egy fényképpel.


HOGYAN KÉSZÍTHETSZ MÉRFÖLDKŐ TAKARÓT JÁTÉKOKKAL

Varrj velünk egy eredeti mérföldkő takarót. Itt gyönyörű mérföldköves takarókat találsz új méretekben és eredeti mintákban, amelyeket te is elkészíthetsz.