Elasztikus csipke 15 cm 3D-s virágok Maya nyomtatási mintája

Készleten 11,3 m
Otthonában kedden 23.07.
2 000 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-13798


Ez a minta más típusú anyagokon:

Részletek

Összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán
Szélesség: 15 cm
Megjegyzés: A mintázat az anyagon nem valódi 3d-s textúrát ábrázol.

A Takoyban a saját tervezésű, egyedülálló mintákkal nyomtatott 15 cm széles, rendkívül elasztikus, nem karcoló, puha tapintású, lágy elasztikus csipkét is megvásárolható. A csipkét méteráruként áruljuk. Kiválóan alkalmas luxus fehérneműkhöz, ruhakiegészítőkhöz, szoknyákhoz, blúzokhoz, valamint díszítésekhez, amellyel elegáns hatást érhetünk el. Kínálatunkban új és eredeti virágmintás vagy akár ombré mintás dizájnt is felfedezhetsz, amelyek a jelenlegi divatirányzatot képviselik a színek, a minőség és a dizájn tekintetében.

A megfelelően kiválasztott technológiai folyamat a varrásnál lehetővé teszi a csipke hosszú távú funkcionalitását.

Így varrj csipkét elasztánnal: A rugalmas anyagokhoz 75-90-es méretű, lekerekített hegyű STRETCH tű használatát javasoljuk. Rugalmasságának megőrzése érdekében ideális overlock varrógéppel varrni, de univerzális gép segítségével cikkcakkot, Z-öltést vagy overlock öltést is használhat.

Tipp1:  A csipke esetében türelemre és precízségre van szükség. Ezért javasoljuk, hogy a csipke varrása során egy egyszerű papírcsíkot használj az anyag átvarrásakor, amivel megkönnyíted a felső és alsó réteg összeillesztését. Ezután tépd el egyszerűen, de óvatosan a papírt.

2. tipp: Varrás előtt ne felejtsd el mindkét részt jól rögzíteni. Ennek köszönhetően elkerülhető a felesleges öltések kibontása, átvarrása és az anyag károsodása. Az anyagcsipesz használata megkönnyítheti a varrást, sokkal jobban rögzíti az anyagot mint a gombostű használata.

Termék értékelése:
Termék értékelése: