Bevarrható fényvisszaverő paszpól szalag 1,5 cm

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában kedden 30.04.
165 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-12606
Szélesség: 1,5 cm

Bevarrható fényvisszaverő paszpól szalag: Biztonság és stílus ötvözve.

Bemutatjuk a bevarrható fényvisszaverő paszpól szalagunkat - a ruházat és a kiegészítők funkcionalitásának és dizájnjának ötvözése. A mai világban, ahol a biztonság kulcsfontosságú, ez a szalag nemcsak a láthatóságot, hanem az eleganciát is fokozza.

Kulcsfontosságú jellemzői:

Rendkívüli láthatóság: A szalag fényvisszaverő felülete gondoskodik arról, hogy mindig a figyelem középpontjában legyél. Ez nemcsak a stílusnak köszönhető, hanem elsősorban a szembejövő autók fényének visszaverődésének eredménye. Még nehezebb körülmények között is jól látható leszel, mint például sötét éjszakán vagy esős időben.

Tartós és strapabíró: Ezt a szalagot úgy tervezték, hogy hosszú élettartamú legyen. Masszív konstrukciója garantálja, hogy megőrzi formáját, nem gyűrődik és nem veszít rugalmasságából.

Dekoratív és funkcionális: A paszpól szalag nemcsak díszítő elem, hanem valóban növeli a láthatóságot nehéz körülmények között, ezzel növelve a kényelmet és a biztonságot.

Megjegyzés: A paszpól szalag nem világít sötétben; fő célja, hogy visszaverje a szembejövő autók fényét.

Szerezd be még ma ezt az elengedhetetlen kiegészítőt a ruházatodhoz, és kombináld a biztonságot a csúcskategóriás dizájnnal!

Termék értékelése:
Termék értékelése: