I Fejezet 
Az üzemeltető a GOTANA s.r.o. társaság, 95843 Nedanovce 301, statisztikai számjel: 46279491.
 
Az üzemeltető elérhetőségei: levelezési cím GOTANA s.r.o., 085 01 Duklianska 1379/19, Szlovákia vagy e-mail cím gotanasro@gmail.com.
 
Az üzemeltető felel a személyes adatok feldolgozásáért az európai parlament és az európai bizottság (EÚ) rendelete szerint, 2016/679 dátum 2016 április 27 a természetes személyek védelme a személyes adatok feldolgozása során, valamint az e fajta információk szabad áramlásáról, (tovább mint GDPR)
 
Az üzemeltető megtett minden megfelelő technikai és szervezési intézkedést ahhoz, hogy bebiztosítsa a személyes adatok védelmét. 
Az üzemeltető nem bíz meg felelős személyt. 
Az üzemeltető nem szándékozik átvinni a személyes adatokat egy harmadik országba vagy nemzetközi szervezetbe. 
 
A „személyes adatok“ bármely olyan információk, melyek azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkoznak (tovább „érintett személy“); azonosítható természetes személy az a személy, akit közvetlenül vagy közvetve lehet azonosítani, leginkább olyan ismertetőre hagyatkozva, mint a név, azonosítószám, lokalizációs adatok, online azonosító, avagy egy vagy több elemre hagyatkozva, melyek egyediek ezen természetes személy fizikai, fiziológiai, genetikai, mentális gazdasági, kulturális vagy szociális identitása szempontjából.
 

II Fejezet 
A feldolgozás céljai, a feldolgozás jogi alapjai, az érintett személyek kategóriái, a személyes adatok megőrzésének hossza, a személyes adatok címzettjei 
Az Ön személyes adatainak további címzettjei a Reckons.r.o. társaság(a számlázási adatok feldolgozása céljából), a GLS GROUP s.r.o. cég (kézbesítési vállalat), a Szlovák posta(kézbesítési vállalat), a Websupport (kiszolgáló cég).
A személyes adatok kiszolgáltatásánál, melyek törvény vagy szerződés által követeltek, az érintett személy köteles ezen adatokat kiadni. Személyes adatok kiadása nélkül rendelés lebonyolítása nem lehetséges. 

E-mail marketing
Az üzleti értesítések (e-mail marketing) küldése érdekében az Ön hozzájárulásával dolgozzuk fel személyes adatait. Ha nem ad nekünk engedélyt viszont a vásárlóink közé tartozik, akkor üzleti értesítéseket küldhetünk önnek. t 
Mindenesetre egyszerűen letilthatja az ilyen marketing kommunikációt azáltal, hogy megerősíti a leiratkozást az üzleti értesítés (e-mail) végén. 
 
III Fejezet 
Az érintett személy jogai
 
Az érintett személy jogait a GDPR 3. fejezete határozza meg. 
 
Joga van kikérni a személyes adatokat a az üzemeltetőtől, melyek az adott személyre vonatkoznak, joga van a javításra vagy azok törlésére, vagy azok felhasználásnak korlátozására, valamint azok továbbítására.
Joga van szintén panaszt beadni a felügyelő szervnek (A Szlovák Köztársaság Személyi Adatvédelmi Hivatala  Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Tel: 02/ 32 31 3214, E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk)
 
Amennyiben a személyes adatok írott beleegyezés alapján kerülnek feldolgozásra, az érintett személynek bármikor jogában áll visszavonni beleegyezését. A beleegyezés visszavonása nincs hatással a feldolgozás jogszerűségére, amely a visszavonás előtti beleegyezésből indult ki. 
 
A személyes adatok védelmére vonatkozó információk miatt, úgy mint az adott személy jogainak betartása miatt, kérem az alábbi elérhetőségen keressen:
 
Ezek a feltételek 2018.5.11-től lépnek életbe.