50 db-os osztott hímzőfonal készlet

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában szerdán 24.07.
2 790 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-14860

Részletek

Összetétel: 100% pamut

Színes fonalakból álló hímzőkészlet - ideális minden alkotó számára.

Bemutatjuk hímzőfonal-készletünket, amely tökéletes társ minden kézi hímzésért rajongó számára. Ez a színes készlet különböző színű, 8 méter hosszú, 100%-ban pamutból készült hímzőfonalat tartalmaz. Ezeket a fonalakat úgy terveztük, hogy kiváló minőséget és rugalmasságot biztosítsanak a kézzel hímzett műalkotások készítésekor.

Hímzőfonalak előnyei

Kiváló minőség: Minden fonal 100% pamutból készül, ami puhaságot és kopásállóságot biztosít.

Ideális kézi hímzéshez: Fonalainkat kifejezetten kézi hímzéshez tervezték, hogy projektjeid mindig tökéletesen nézzenek ki.

Színválaszték: Ez a készlet többféle színt tartalmaz, így a hímzési minták és projektek széles skáláját megvalósíthatod.

Sokoldalú felhasználhatóság: Ruházat, dekoratív kiegészítők, otthoni és egyéb textíliák hímzésére is alkalmas.

Ideális a kreatív projektek megvalósításához

Akár kezdő, akár tapasztalt hímző vagy, hímzőfonal-készletünk tartalmazza azokat a színeket, amelyekre szükséged lesz hímzési projektjeid elkezdéséhez vagy bővítéséhez. Használd fonalainkat különleges ajándékokhoz, egyedi ruházati kiegészítőkhöz, vagy díszítsd otthonodat eredeti textilművészeti alkotásokkal.

Minőségi garancia

Büszkék vagyunk arra, hogy hímzőfonal-készletünk megfelel a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek. Fektess olyan megbízható hímzőfonalba, amellyel gyönyörű és tartós hímzett munkákat készíthetsz. Rendeld meg ma, és kezdj el alkotni!

Termék értékelése:
Termék értékelése: