Üreges tű / hímzőtoll - hímzőkészlet

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában kedden 18.06.
4 590 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-15921

Részletek

A készlet tartalma:
1x beállítható toll + 3 különböző tűméret (1,3 mm; 1,6 mm; 2mm)
1x nem beállítható toll 1,6 mm-es tűmérettel
4x hosszú befűző
1x részletes képes útmutató

Üreges tű / hímzőtoll - hímzőkészlet

Az üreges tű, más néven hímzőtoll, egy korszakalkotó eszköz, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a hímzést. A hímzés egyszerű és gyors, mert a tűt csak be kell szúrni az anyagba, anélkül, hogy be kellene fűzni. Ez a készlet ideális kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Miért válaszd a hímzőtollat - hímzőkészletet?

Ergonomikus kialakítás: A kényelmes markolat csökkenti a kezed fáradtságát, és lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozz kényelmetlenül.

Többféle felhasználási lehetőség: Lehetővé teszi a különböző öltések és technikák létrehozását, beleértve a klasszikus öltéseket, a keresztöltéseket és a huroköltéseket.

Minőségi anyagok: Rozsdamentes acélból és kemény műanyagból készült a hosszú élettartam és tartósság érdekében.

Nagyszerű ajándék: Tökéletes ajándék a kézimunkázás szerelmeseinek és kreatív projektekhez.

Támogatja a hagyományos művészeteket: Segít megőrizni és fejleszteni a hagyományos művészeteket és kézművességet, miközben terápiás és pihentető hatású.

Sokoldalúan használható szöveteken: A szövetek széles skáláján használható, beleértve a pamutot, vásznat, selymet, lent és kevert szöveteket. Tökéletes ruhák, lakberendezési tárgyak, táskák és egyéb textiltermékek díszítésére.

Ezzel a hímzőkészlettel gyönyörű és részletes eredményeket érhetsz el, amelyek mindenkinek tetszeni fognak. Fedezd fel az üreges tűvel való hímzés örömét, és hozz létre egyedi, kreativitással teli alkotásokat.Termék értékelése:
Termék értékelése: