Tompa hegyű hímzőtű - 15 db-os készlet

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában hétfőn 24.06.
1 250 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-15920

Részletek

A készlet tartalma 15 db tompa hegyű hímzőtű erős anyagokhoz.
Tűméretek:
5x 1.25*52mm
5x 2.0*60mm
5x 2.0*70mm

Tompa hegyű hímzőtű- szilárd anyagokhoz

Tompa hegyű hímzőtűink ideálisak műbőr, bőr, gyapjú, nemez, gobelin, juta vagy vászon varrására. Ezek a tűk nagyszerű választást jelentenek kezdő varrónők és hobbivarrók számára, akiknek vastagabb tűkre van szükségük a projektjeikhez. Mivel a tompa tűk nem élesek, ezért az anyagon előre apró lyukakat kell készítenie, hogy tökéletes eredményt érjen el anélkül, hogy megsérülne az anyag. 

Miért válaszd a mi tompa hegyű hímzőtűinket?

Sokoldalúság: Ideális műbőr, bőr, gyapjú, nemez, gobelin, juta és más erős anyagokhoz. Alkalmas erősebb zsinórhoz vagy vastagabb fonalhoz.

Biztonság: A tompa hegyek minimalizálják a szúrás kockázatát.

Minőség: Tartós rozsdamentes acélból készült.

A tompa tűk használatának előnyei vannak a szilárd anyagoknál, beleértve a nagyobb kontrollt és biztonságot a vastag és merev szövetekkel való munka során. Tűink kialakítása kényelmes és pontos varrást eredményeznek még hosszabb projekteknél is.  Ezek a tűk nagyszerű ajándéknak is megfelelnek mindenkinek, aki szereti a varrást és a kézimunkát. Minőségük és megbízhatóságuk garantálja, hogy hosszú éveken át értékes eszköz lesz a szerszámos ládádban. Rendeld meg tompa tűinket még ma, és tapasztald meg a minőséget és a megbízhatóságot szilárd anyagok varrása közben!

Termék értékelése:
Termék értékelése: