Szatén gumi 4 cm bézs

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában kedden 18.06.
820 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-15926


Színváltozatok

Részletek

Összetétel: 79% poliészter, 21% latex
Szélesség: 4 cm
Duktilitás: 105% ±10%

Szatén gumi: Luxuskivitelű rugalmasság a kreatív projektek számára

Fedezd fel a szatén gumink szépségét és sokoldalúságát, amely eleganciát és stílust kölcsönöz bármelyik varrási projektednek. A szatén gumikötél tökéletes választás a kezdő varrónők számára, akik minőségi anyagot keresnek ruhadarabok, kiegészítők és dekorációk készítéséhez. A tapasztalt varrónők is értékelni fogják minőségét és sokoldalúságát a nagyobb kihívást jelentő projektekhez.

Miért érdemes a mi szatén guminkat választani?

Fényűző megjelenés: A szatén felülete finom csillogást és kifinomult megjelenést kölcsönöz, tökéletes elegáns darabokhoz, például ruhákhoz, szoknyákhoz, blúzokhoz és fehérneműkhöz.

Kiváló rugalmasság: A kitűnő rugalmasság biztosítja a kényelmet és a tökéletes illeszkedést, ami elengedhetetlen a kényelmes viselethez.

Sokoldalú felhasználás: Alkalmas szegélyezéshez, derékpántokhoz vagy különböző textilprojektek díszítőelemeként.

Könnyen megmunkálható: A szatén gumi könnyen vágható és varrható, amit minden varrónő értékelni fog, akár kezdő, akár tapasztalt profi.


Tippek a használathoz :

Elegáns ruhák és szoknyák: Használj szatén gumit a derékszíjakhoz vagy a szegélyekhez a kifinomult megjelenés érdekében.

Kényelmes fehérneműk: Készíts vele kényelmes és vonzó darabokat, amelyek nemcsak jól néznek ki, de kényelmes viseletet is biztosítanak.

Stílusos kiegészítők: Készíts stílusos fejpántokat, karkötőket vagy más kiegészítőket, amelyek egyediségükkel és szépségükkel tűnnek ki.

Meríts ihletet, és bővítsd a varrókészletedet szatén guminkkal. A mi szatén guminkat varrni nem csak egyszerű, de szórakoztató is! Készíts olyan luxus darabot, amelyet büszkén viselhetsz és megmutathatsz a barátaidnak. Kezdj a kreatív kalandba a kiváló minőségű szatén guminkkal még ma!

Termék értékelése:
Termék értékelése: