PDF szabásminta - Női melegítőnadrág Glória

Elérhetőség: Készleten
Olcsóbb mint 1 670 Ft
/ db Adóval
Kód: ST-0088

Részletek

Y - anyagfogyasztás 150 cm-es anyagszélességgel.

Eredeti elektronikus PDF szabásmintáink széles választékát kínáljuk a Takoy-nál. Egyszerűsítsd ruhadarabjaid elkészítését és spórolj időt a Takoy szabásmintáival, melyeket PDF formátumban, otthoni kinyomtatásra alkalmas A4-es oldalakon, magyar nyelvű fényképes útmutatóval küldünk el.


A jó szabásminta a varrás alapja. Szabásmintáinkat műhelyünkben konstruáljuk, modellezzük és varrjuk, majd teszteljük, hogy minden kínált méretben tökéletesen illeszkedjenek.

A PDF-szabásminta megvásárlását követően visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. A kifizetést követően a megvásárolt dokumentumokat a saját felhasználói fiókodban fogod megtalálni a weboldalunkon. Ezeket a fiókodba való bejelentkezés után a letölthető termékeim menüpontban találod meg.

Összesen 3 dokumentum áll majd rendelkezésre:


1. Útmutató a PDF-szabásmintához - Javasoljuk, hogy figyelmesen tanulmányozd át az utasításokat, és csak ezután kezdj el a következő lépésekkel foglalkozni.

2. Kinyomtatható szabásminta - A szabásmintát otthonodban kényelmesen kinyomtathatod A4-es formátumban, majd összeragaszthatod. Miután kinyomtattad és összeragasztottad a szabásmintát, továbbléphetsz az utolsó lépésre.

3. E-könyv fényképes útmutatóval - Előkészítettük számodra a tökéletes segítőtársat varrás közben. A részletes, fényképes útmutatónak köszönhetően a varrás gyorsabb és könnyebb lesz. Inspirációért bármikor előkeresheted és megtekintheted. A Takoy PDF-szabásmintái kezdőknek és tapasztalt profiknak egyaránt ideálisak. Ne felejtsd el áttekinteni mérettáblázatainkat, és ellenőrizni a saját méreteidet, mielőtt megvásárolnál egy PDF-szabásmintát.

A PDF-es szabásmintánkkal részletes, illusztrált utasításokat, tippeket és trükköket kapsz az anyag, a cérna, a tű és az összes szükséges varrószerszám megfelelő kiválasztásához. A PDF szabásmintát a kezdő varrónők igényei szerint terveztük. 

Egyszerűsítsd le ruhadarabjaid elkészítését és takaríts meg időt a Takoy PDF szabásmintáival.

A terméket jogszabály szerint nem lehet visszaküldeni 14 napon belül indoklás nélkül, mivel elektronikus tartalomról van szó. A szabásminta, fényképek és a varrási utasítások szerzői jogi védelem alatt állnak, és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgálnak. MEGJEGYZÉS: A PDF-szabásminták esetében a nyomtató műveletek beállításánál használd a szegély nélküli nyomtatás funkcióját.

Termék értékelése:
Termék értékelése: