Papír szabásminta kimonóhoz M-es méret

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten több mint 50,0 db
Otthonában szerdán 03.04.
2 500 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13146
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Ehhez a szabásmintához 1,96 m anyagra van szükséged, 1,5 m szövetszélességgel.
A termék jogszabály szerint 14 napon belül, indoklás nélkül, nem küldhető vissza. A szabásminta, a fényképek és a varrási utasítások szerzői jogvédelem alatt állnak, és nem használhatók fel kereskedelmi célokra.

Amikor papír szabásmintával dolgozunk, fontos, hogy a szabásminta egyes részeit helyesen helyezzük el az anyagon. Ehhez javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd el a fényképes utasításokat.

FIGYELEM! A szabásminta összes részét irányvonalakkal kell megjelölni, hogy azok az anyag láncfonala mentén helyezkedjenek el. Ez a jelölés megtalálható a termékfotók között.


Az összes szabásminta része megfelel az adott modell ruhaméretének.
A megfelelő méret kiválasztásának ellenőrzéséhez javasoljuk, hogy kövesd a kiválasztott szabásminta panel ellenőrző mérettáblázatát.


MEGJEGYZÉS: A papír szabásminta kezelése során kérjük, hogy kerüld a vízzel való érintkezést, hogy elkerüld a nyomtatás károsodását. A tinta nem fog a normális kezelés során önkényesen kioldódni.


A szabásminta, fényképek és a varrási utasítások szerzői jogi védelem alatt állnak, és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgálnak.


HOGYAN VARRJUNK EGY KIMONÓT PANELBŐL │ @TakoyHU

HOGYAN VARRJUNK EGY KIMONÓT PANELBŐL │ @TakoyHU
És mit szólnál ahhoz, ha valami egyedit varrnánk? Kimonó, amelynek szabásmintája közvetlenül a panelre van nyomtatva. Csak vágd ki és varrd meg az útmutatóink segítségével. Különböző dizájnos minták közül választhatsz, amelyeket sifon silkyre terveztünk és nyomtattunk.
Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    Szerintem nagyon ügyes kis papír szabásminta

    Termékértékelés Elke S.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése: