Papír szabásminta gyereknadrághoz Adam/Eva 104

Készleten 4,0 db
Otthonában hétfőn 22.07.
2 500 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13760

Részletek

Ehhez a szabásmintához 0,69 m anyagra van szükséged, 1,5 m szövetszélességgel.
A termék jogszabály szerint 14 napon belül, indoklás nélkül, nem küldhető vissza. A szabásminta, a fényképek és a varrási utasítások szerzői jogvédelem alatt állnak, és nem használhatók fel kereskedelmi célokra.
Új módosított szabásminta.

C2- 1/2 csípőbőség (csípőszélesség)
K- hossza
L- lépéshossz

Amikor papír szabásmintával dolgozunk, fontos, hogy a szabásminta egyes részeit helyesen helyezzük el az anyagon. Ehhez javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd el a fényképes utasításokat.

FIGYELEM! A szabásminta összes részét irányvonalakkal kell megjelölni, hogy azok az anyag láncfonala mentén helyezkedjenek el. Ez a jelölés megtalálható a termékfotók között.


Az összes szabásminta része megfelel az adott modell ruhaméretének.
A megfelelő méret kiválasztásának ellenőrzéséhez javasoljuk, hogy kövesd a kiválasztott szabásminta panel ellenőrző mérettáblázatát.


MEGJEGYZÉS: A papír szabásminta kezelése során kérjük, hogy kerüld a vízzel való érintkezést, hogy elkerüld a nyomtatás károsodását. A tinta nem fog a normális kezelés során önkényesen kioldódni.


A szabásminta, fényképek és a varrási utasítások szerzői jogi védelem alatt állnak, és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgálnak.


Termék értékelése:
Termék értékelése: