Papír szabásminta gyerek esőkabáthoz - 146-170

Készleten 13,0 db
Otthonában hétfőn 24.06.
2 500 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13410

Részletek

Ehhez a szabásmintához 225 cm anyagra van szükséged, 1,5 m szövetszélességgel.
A termék jogszabály szerint 14 napon belül, indoklás nélkül, nem küldhető vissza. A szabásminta, a fényképek és a varrási utasítások szerzői jogvédelem alatt állnak, és nem használhatók fel kereskedelmi célokra.

1 - elülső rész
2 - hátsó rész
3 - kapucni
4 - silt (a kapucni elülső részére)
5 - elülső felvarrott zseb
6 - pántok az elülső rész kivágásához
7 - kapucni alátét
8 - zsebfedő
9 - húzószalag az ujjára
10 - pántok/akasztó

F - a hátsó rész hossza
E1 - az elülső rész hossza + kapucnis gallér
I - ujjhossz + vállpánt
W - szélesség

Amikor papír szabásmintával dolgozunk, fontos, hogy a szabásminta egyes részeit helyesen helyezzük el az anyagon. Ehhez javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd el a fényképes utasításokat.

FIGYELEM! A szabásminta összes részét irányvonalakkal kell megjelölni, hogy azok az anyag láncfonala mentén helyezkedjenek el. Ez a jelölés megtalálható a termékfotók között.


Az összes szabásminta része megfelel az adott modell ruhaméretének.
A megfelelő méret kiválasztásának ellenőrzéséhez javasoljuk, hogy kövesd a kiválasztott szabásminta panel ellenőrző mérettáblázatát.


MEGJEGYZÉS: A papír szabásminta kezelése során kérjük, hogy kerüld a vízzel való érintkezést, hogy elkerüld a nyomtatás károsodását. A tinta nem fog a normális kezelés során önkényesen kioldódni.


A szabásminta, fényképek és a varrási utasítások szerzői jogi védelem alatt állnak, és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgálnak.

Termék értékelése:
Termék értékelése: