Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Panel szabásmintával softshell nadrágra északi tájkép 86-os méret

Készleten 5,0 db
Otthonában kedden 26.09.
5 990 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kod: NS-11743
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Panel szabásmintával softshell nadrágra északi tájkép 86-os méret
Összetétel: 100% poliészter+TPU
Súly: 320 g/m2
Szélesség: 142 ± 2 cm
Vízoszlop: 10 000 mm
Lélegző képesség: 3 000 g/m2/24 óra
A téli sofsthellünk első ránézésre vékonyabbnak tűnik, de ezt a nyomtatás közbeni nyomás okozza. Az anyag súlya és paraméterei változatlanok maradnak.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
A szabásminta tartalmazza az összes szükséges részt. A mintában lévő egyes részeket a ráhagyásokkal együtt szerkesztették meg.
A softshell panelt, amelyre az adott szabásminta mérete van kinyomtatva, elég csak kivágni és magvarrni.

Téli softshellből készült panel, amelyre a nadrág varrásához szükséges teljes szabásminta van rányomtatva. A szabásmintához még külön meg kell vásárolni: bordázott passzé és egy 5 cm-es gumi. A szabásmintát a Takoy tervezői készítették.

A Softshell praktikus, légáteresztő és vízálló anyag.
A Softshell három rétegből áll: termoaktív anyagból, puha fleece szigetelő rétegből, külső vízálló membránból. Az anyagot leggyakrabban a felsőruházat készítéséhez használják, az anyag ellenáll az időjárásnak, a szélnek, az esőnek ...
Ezt a típusú anyagot a saját nyomtatónkban nyomtatjuk a Takoy központjában.
Maga a szabásminta nem másolható vagy rajzolható újra még részleteiben sem. Az újrarajzolt szabásmintát nem lehet felhasználni más termékek varrására, illetve a szabásminta elektronikus vagy nyomtatott formában történő továbbértékesítésére sem.

A nadrág szabásmintája az alsó passzé nélkül készült, de ha ezt bele szeretnéd varrni, akkor a nadrág hosszát a passzé magasságával kell megrövidítened, valamint 1 cm-t kell még levágni a varrásráhagyásból (mivel az aláhajtásnál lévő rész nagyobb). Természetesen a nadrágot úgy alakítottuk ki, hogy a magasabb gyerekeknek is megfeleljen, akiknek nincs szokásos standard testmagasságuk. Ha a gyermek alacsonyabb, a nadrág hosszát tetszés szerint lehet állítani és rövidíteni. A szélessége pontosan illeszkedik a termékhez mellékelt táblázat szerint. Nagyon fontos, hogy a derékszélességet helyesen mérjük meg, mert a gumiszalagot fogjuk a passzéba illeszteni. Ha a gumi laza a passzéban, a nadrág le fog esni.


HOGYAN KÉSZÍTHETSZ EGY GYEREK SOFTSHELL NADRÁGOT ⎜ @TakoyHU

Gyere, és varrd meg velünk a legkényelmesebb gyerek softshell nadrágot az anyagra nyomtatott szabásmintával.
Termék értékelése:
Termék értékelése:
Ehhez a termékhez ajánljuk megvásárolni: