Panel szabásmintával softshell kabátra téli szarvas sötétkék minta 92-es méret

Készleten 2,0 db
Otthonában szerdán 03.04.
9 060 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-11505
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide

Ez a minta más típusú anyagokon:

Összetétel: 100% poliészter+TPU
Súly: 320 g/m2
Szélesség: 142 ± 2 cm
Vízoszlop: 10 000 mm
Lélegző képesség: 3 000 g/m2/24 óra
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.
A téli sofsthellünk első ránézésre vékonyabbnak tűnik, de ezt a nyomtatás közbeni nyomás okozza. Az anyag súlya és paraméterei változatlanok maradnak.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
A szabásminta tartalmazza az összes szükséges részt. Az egyes részekhez varrásráhagyás lett hozzáadva az összevarráshoz, egyszerűen csak vágd ki a részeket a megjelölt vonalak szerint. A kabát teljes megvarrásához csak a cipzárat kell megvásárolnia a szükséges hosszúságban
A softshell panelt, amelyre az adott szabásminta mérete van kinyomtatva, elég csak kivágni és magvarrni.

Téli softshellből készült panel, amelyre egy teljes szabásminta van nyomtatva a kabát megvarrásához.  A szabásmintához még szükséges megvásárolni a cipzárt, aminek a méretét a képek közötti táblázatban vagy a termék fotóleírásában találja. A szabásmintát a Takoy tervezői készítették.

A Softshell egy praktikus, légáteresztő és vízálló anyag.
A Softshell három rétegből áll: termoaktív anyagból, puha fleece szigetelő rétegből, külső vízálló membránból. Az anyagot leggyakrabban a felsőruházat készítéséhez használják, az anyag ellenáll az időjárásnak, a szélnek, az esőnek ...
Ezt a típusú anyagot a saját nyomtatónkban nyomtatjuk a Takoy központjában.

Maga a szabásminta nem másolható vagy rajzolható újra még részleteiben sem. Az újrarajzolt szabásmintát nem lehet felhasználni más termékek varrására, illetve a szabásminta elektronikus vagy nyomtatott formában történő továbbértékesítésére sem.


Hogyan varrjunk gyerek softshell kabátot

Hogyan varrjunk gyerek softshell kabátot
Egyszerű! Csak rendelj tőlünk egy egyedi panelt. Az összes szükséges alkatrészt egy panelen találod meg. Csak vágd ki a részeket, és már varrhatod is.
Termék értékelése:
Termék értékelése: