Panel szabásmintával pliszírozott gyerek félkörszoknyához, közepes félmatt szaténból - romantikus virágok Talli - limitált minta

Készleten 1,0 db
Otthonában szerdán 17.07.
5 215 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-16099

Részletek

Összetétel: 98% poliészter, 2% elasztán
Súly: 96 g/m2 anyag
Panel mérete: 110x50 ± 5 cm

Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
Digitális nyomtatás, az anyag belső felülete fehér színű.

Plisszírozott körszoknya panel, közepes félmatt szaténból - fényűző design a könnyű elkészítéshez

Bemutatjuk exkluzív, közepes félmatt szaténból készült pliszírozott körszoknya panelünket, amely fényűző megjelenést kínál, miközben könnyű elkészíteni. Ez az egyedülálló pliszírozott panel saját, eredeti dizájnnal rendelkezik, amely kivételes karaktert kölcsönöz minden darabnak. Ideális mindazok számára, akik egyedi stílusú ruhadarabot szeretnének készíteni a luxusboltokra jellemző magas költségek és fáradság nélkül.


 Miért érdemes a matt pliszírozott szaténpanelünket választani?

Fényűző megjelenés az ár töredékéért: Ez a panel olyan megjelenést biztosít, amely egy üzletben jóval drágább lenne, de mi sokkal kedvezőbb áron kínáljuk. Egy felnőtt félköríves pliszírozott szoknyát tudsz megvarrni egy panelből.

Könnyű elkészítés: Csak vágd ki a derékrészt, varrd fel a gumit, varrd meg az egyik oldalt, és máris kész a szoknya. Ideális gyors és hatékony projektekhez.

Exkluzív, egyedi design: A mi panelünkkel egy egyedi anyagot kapsz, amely biztosítja, hogy a szoknyád különleges legyen – szebb, mint egy designer butikból.

Pliszírozott félmatt szatén: Az anyag ötvözi a matt szatén eleganciáját a modern pliszírozott kialakítással, ami jelenleg nagyon divatos.

Sokoldalú felhasználás: Bár a panelt szoknyákhoz terveztük, felhasználása kreatívan kiterjeszthető más ruhadarabokra is (például egy ruha szoknyarészeként).


Kiváló minőség garancia

közepes félmatt pliszírozott szatén szoknyapanelünkkel nem csak egy kiváló minőségű terméket kapsz hatalmas költségek nélkül, hanem egyúttal lehetőséget is arra, hogy kifejezd személyes stílusodat. Merülj el a divat világában egy olyan anyaggal, amely stílust, eleganciát és egyediséget kölcsönöz ruháidnak.

Fektess be panelünkbe, és készítsd el saját tervezői darabodat, amely elkápráztat eredetiségével és luxus megjelenésével. Fedezd fel az egyszerűséget és az eleganciát pliszírozott szaténpanelünkkel, és alakítsd át projektjeidet olyan darabokká, amelyek egyenesen egy exkluzív divatbemutatóról származnak.


Termék értékelése:
Termék értékelése: