Panel rácsvédő kiságyba forest/erdő fehér 70x140 prémium pamut

Készleten 7,0 db
Otthonában csütörtökön 25.07.
Lista ár 5 780 Ft Akciós ár 4 335 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NT-1880


Ez a minta más típusú anyagokon:

Részletek

Összetétel: 100% pamut
Súly: 130 g/m2
Teljes méretek: 78x150 cm ± 5cm
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.
A mantinel rácsvédő egy olyan kiságyhoz alkalmas, amelynek mérete: 70x140
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket szabásmintaként értékesítjük egy előre kinyomtatott anyagon, nem pedig egy kész megvarrt termékként.
Digitális nyomtatás, az anyag belső felülete fehér színű.

Rácsvédő panel kiságyba - 100% természetes prémium minőségű pamut, puha és a babák számára ideális. Különféle paneleket kínálunk szerzői nyomatokkal és gyönyörű gyermek motívumokkal. Ha saját magadnak szeretnéd megvarrni a rácsvédőt, a panel hátoldalához a panelen kívül egyszínű pamut anyagra is szükséged lesz. Fontos, hogy ez passzoljon az általad választott motívumhoz. Nem hiányozhat a töltőanyag - vatelin vagy a szalagok, amelyeket a szükséges méretben tudsz megvásárolni. A szalagok nem csak dekoratív célra szolgálnak masnik formájában, hanem biztosítják a rácsvédő rögzítését is, hogy a baba egyszerre legyen biztonságos és otthonos, hangulatos környezetben.

Hogyan varrjunk egy rácsvédőt a kiságyba:
Javasoljuk, hogy normál anyagok varrásához univerzális tűt használj 75-90-es tűmérettel, enyhén kerek heggyel, és minél finomabb, lágyabb az anyag, annál vékonyabb legyen a hegye. Válassz a német licenc alapján készült, prémium minőségű Beissel tűk kínálatából.
Tipp1: Ha nem tudod eldönteni, hogy a pamut és a szalag milyen árnyalatú legyen a kiválasztott panelhez, remek megoldás, ha olyan színt választasz, amely legalább minimálisan arányos magával a panellel. Ezzel színharmóniát és nagyon kellemes vizuális hatást érhetsz el.
Tipp2: Abban az esetben, ha nem tetszik az egyszínű pamutszövettel párosított panel, javasoljuk, hogy a panelt 2db-ban vásárold meg. Így egy kétoldalas rácsvédőt hozhatsz létre, amely nem csak biztonságot, hanem esztétikai élményt is nyújt mindkét oldalról.

Megjegyzés: Csak az elülső panelt vásárold meg a rácsvédő megvarrásához. A hátlaphoz egyszínű pamutot, a töltethez vatelint és a szalagokat kell megvásárolnod. A képen látható rácsvédő csak egy illusztráció a már megvarrott termékről. Ha már megvásároltad a szükséges anyagot, feltétlenül követned kell a fenti eljárást. A kiságyba lévő rácsvédő megvarrása már a te kezedben lesz.

Termék értékelése:
Termék értékelése: