Panel hátizsákra vízálló poliészterből FLUO oroszlán

Készleten 6,0 db
Otthonában szerdán 03.04.
2 530 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-11231
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Összetétel: 100% poliészter
Súly: 190 g/m2 ± 5%
Teljes méretek: 150x50 cm
Az anyag hátoldala fehér.
Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A panel teljes mérete 150 x 50 cm. Egy panel tartalmazza a hátizsákhoz szükséges összes alkatrészt, elég már csak kivágni és összevarrni. A hátizsák egyik oldalának mérete 42 x 33 cm. A táskához körülbelül 3 méter hosszú zsinórra van szükség.

FIGYELEM: A zsinórt külön kell megvenni.

A hátizsák varrásához szüksége lesz:

Részben vízálló poliészter anyag, egyik oldalán PU (poliuretán) réteggel van impregnálva, így részlegesen vízálló. A poliészter nagyon nagy kopásállósággal és nyúlással szemben, széles körben alkalmazzák a textil- és bútoriparban, a turizmusban és a reklámiparban.

Az anyag, úgy mint a minta is OEKO TEX STANDARD 100 Class I minősítéssel (1992 óta nemzetközi vizsgálati és tanúsítási rendszer a kizárólag egészségre nem ártalmas anyagokból készült textíliák számára) tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Hogyan varrjunk egy mókás gyerek hátizsákot

Próbálj varrni egy hátizsákot (gyermek hátizsákot/ táskát) a mi oktatóvideó segítségével. Vidám, kinyúló nyelvű állatok motívumával ellátott panelek közül válogathatsz Meglátod, hogy egy ilyen eredeti hátizsák varrása egyáltalán nem bonyolult Fénykép - utasítások: https://takoy.hu/inspiraciok/post/hogyan-varrjunk-egy-ragyogo-gyerek-hatizsakot-kihuzhato-nyelvvel Panel a hátizsákhoz (a videóból): https://takoy.hu/panel-hatizsakra-vizallo-polieszterbol-fluo-roka-ns-11232 Ringlik: https://takoy.hu/meteraru-es-textil/rovidaru/varras-segedeszkozok/ringlik Kötött pamutzsinór: https://takoy.hu/meteraru-es-textil/rovidaru/fuzok Cérnák: https://takoy.hu/meteraru-es-textil/rovidaru/polieszter-cernak Ollók: https://takoy.hu/meteraru-es-textil/rovidaru/varras-segedeszkozok/ollok Rögzítő csipesz anyagra: https://takoy.hu/rogzito-csipesz-anyagra-20-db-egy-csomagban-ns-11045 Üveg papírnehezék: https://takoy.hu/uveg-papirnehezek-anyagra-takoy-ns-9774 Mágneses szilikon karkötő: tűpárna: https://takoy.hu/magneses-szilikon-karkoto-tuparna-takoy #takoy #varras #taska #hatizsak #gyermekhatizsak #hatizsakpanellek #vidamgyermekhatizsak
Termék értékelése:
Termék értékelése: