Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pamutvászon - prémium PANEL M 40x40 téli róka

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten 12,0 db
Otthonában szerdán 04.10.
1 790 Ft
1 610 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kod: NS-5708
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Összetétel: 100% pamut
Súly: 130 g/m2
teljes dimenzió: 40x40 cm

Az exkluzív pamut egy természetes pamut anyag atlaszkötéssel - ezért is hívják pamut szaténnak. A pamut szatén elnevezés miatt azonban az anyagot sokan összetévesztik a poliészter szaténnal, és szinte semmi köze sincs hozzá. A pamut szatén valóban az egyik legjobb minőségű természetes szövet 100% pamuttartalommal. Pamutszálakból készült anyag, amelyet érlelt pamutbimbókból nyernek. Légáteresztő és nedvszívó, rugalmatlan, könnyebb súlyú szövet, ami nagyon kényelmes viselet biztosít, ugyanakkor rendkívül tartós anyag, ami kevés karbantartást igényel.

A prémium pamuttal ellentétben (szintén finom pamut szatén atlaszkötéssel), az exkluzív pamut anyagunk az exkluzív kollekciónkba tartozik, mivel a gyártás utolsó lépésében az anyagot még puhítsák/lágyítsák és a szélessége is nagyobb akár 170 cm-ig terjed és a legjobb minőségű digitális nyomtatással van ellátva a világon, ahol extra tartós ökológiai festékeket használnak. Az exkluzív pamut otthoni varrógéppel is nagyon könnyen megvarrható, így még kezdők számára is nagyon alkalmas, elég egyenes öltéssel varrni, hozzá univerzális tűt használni és a varrásráhagyás szélét cikk-cakk öltéssel letisztázni. Ebből a pamutból többféle háztartási terméket lehet készíteni (törülközők, terítők, konyhai kötények) és más praktikus terméket, mint például ágyneműt és párnákat. A pamut szatén extra puhításának köszönhetően igazán kellemes anyag a testnek, így választhatod akár női vagy férfi ingekhez, ruhákhoz vagy blúzokhoz is. Mivel természetes anyag, a mosás közben picit összemehet, ezért varrás előtt javasoljuk az előmosást vagy vasalóval bő gőzzel átvasalni.


Fontos megjegyzés:
Ez a panel nem egy kész termék. További feldolgozásra van szánva, ezért az anyag szélei nincsenek leszegve vagyis eltisztázva. Az anyagszélek foszlása természetes jelenség, amely nem tekinthető reklamáció tárgyának.

Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    Szép anyag, arra a célra amire én szeretném tökéletesen megfelel.

    Termékértékelés Miloš B.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése:
Ehhez a termékhez ajánljuk megvásárolni: