Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pamutvászon PANEL XL 100x72 cm - sweet forest

Rating:
100% of 100
Készleten 10,0 db
Otthonában kedden 28.03.
Lista ár
3200 Ft
Akciós ár
2880 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kod: NS-4713
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Pamutvászon PANEL XL 100x72 cm - sweet forest
Összetétel: 100% pamut
Súly: 153 g / m2
Nyomtatott: digitális nyomtatás valós színben
Teljes méret: 100x72 cm

Az exkluzív pamut egy természetes pamutszövet atlaszkötéssel - ezért hívják pamut szaténnak. A pamut szatén elnevezés miatt azonban az anyagot sokan összetévesztik a poliészter szaténnal, és szinte semmi köze sincs hozzá. A pamut szatén valóban az egyik legjobb minőségű természetes szövet 100% pamuttartalommal. Pamutszálakból készült szövet, amelyet érlelt pamutbimbókból nyernek. Légáteresztő és nedvszívó, rugalmatlan, könnyebb súlyú szövet, ami nagyon kényelmes viselet biztosít, ugyanakkor rendkívül tartós anyag, ami kevés karbantartást igényel.

A prémium pamuttal ellentétben (szintén finom pamut szatén atlaszkötéssel), az exkluzív pamut anyagunk az exkluzív kollekciónkba tartozik, mivel a gyártás utolsó lépésében az anyagot még puhítsák/lágyítsák és a szélessége is nagyobb akár 170 cm-ig - és a legjobb minőségű digitális nyomtatással van ellátva a világon, ahol extra tartós ökológiai festékeket használnak. Az exkluzív pamut otthoni varrógéppel is nagyon könnyen megvarrható, így még kezdők számára is nagyon alkalmas, elég egyenes öltéssel varrni, hozzá univerzális tűt használni és a varrásráhagyás szélét cikk-cakk öltéssel letisztázni. Ebből a pamutból többféle háztartási terméket lehet készíteni (törülközők, terítők, konyhai kötények) és más praktikus terméket, mint például ágyneműt és párnákat. A pamut szatén extra puhításának köszönhetően igazán kellemes anyag a testnek, így választhatod akár női vagy férfi ingekhez, ruhákhoz vagy blúzokhoz is. Mivel természetes anyag, a mosás közben picit összemehet, ezért varrás előtt javasoljuk az előmosást vagy vasalóval bő gőzzel átvasalni.


Fontos megjegyzés:
Ez a panel nem egy késztermék. További feldolgozásra van szánva, ezért a szövet szélei nincsenek leszegve. A szövet széleinek foszlása természetes jelenség, amely nem minősül panasznak

Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    Gyönyörű nyomat

    Termékértékelés Michaela P.

    Posted on

Ehhez a termékhez ajánljuk megvásárolni: