Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pamut premium fekete

Készleten > 100,0 m
Rakt√°ron: 1 munkanap
Otthon√°ban cs√ľt√∂rt√∂k√∂n 07.07.
2500 Ft / m Adóval
V√©gsŇĎ √°r HUF
m
Kod: NS-5423
√Črtes√≠tsen, ha nagyobb mennyis√©g √©rkezik, mint amennyi jelenleg rakt√°ron van Kattints ide
Kattintson az Anyagminta v√°s√°rl√°s gombra, hogy a 10x10 cm-es (+-1 cm) anyagmint√°t helyezze a kos√°rba. Anyagminta √°ra: 110 Ft
Pamut premium fekete
√Ėsszet√©tel: 100% pamut
S√ļly: 130 g/m2
Szélesség: 155 cm

A pr√©mium pamut egy term√©szetes pamutsz√∂vet, ami v√°szonsz√∂v√©ssel k√©sz√ľlt. Pamutsz√°lakb√≥l k√©sz√ľlt sz√∂vet, amelyet √©rlelt pamutbimb√≥kb√≥l nyernek. Tart√≥s, l√©g√°teresztŇĎ √©s nedvsz√≠v√≥, rugalmatlan, k√∂nnyebb s√ļly√ļ sz√∂vet, ami nagyon k√©nyelmes viselet biztos√≠t, ugyanakkor rendk√≠v√ľl tart√≥s anyag, ami kev√©s karbantart√°st ig√©nyel.

Az economy pamuthoz k√©pest ez a pr√©mium pamut ut√≥lagos puh√≠t√°son megy kereszt√ľl √©s a sz√∂v√©se is vastagabb. Ez a pamut otthoni varr√≥g√©ppel is nagyon k√∂nnyen megvarrhat√≥, √≠gy m√©g kezdŇĎk sz√°m√°ra is nagyon alkalmas, el√©g egyenes √∂lt√©ssel varrni, hozz√° univerz√°lis tŇĪt haszn√°lni √©s a varr√°sr√°hagy√°s sz√©l√©t cikk-cakk √∂lt√©ssel letiszt√°zni. EbbŇĎl a pamutb√≥l t√∂bbf√©le h√°ztart√°si term√©ket lehet k√©sz√≠teni (t√∂r√ľlk√∂zŇĎk, ter√≠tŇĎk, konyhai k√∂t√©nyek) √©s m√°s praktikus term√©ket, mint p√©ld√°ul √°gynemŇĪt √©s p√°rn√°kat. Varr√°st√°sk√°k √©s k√ľl√∂nf√©le csomagol√°sok varr√°sa is rendk√≠v√ľl n√©pszerŇĪ az ebbŇĎl elk√©sz√ľlt anyagb√≥l. A pamutv√°szon egy gyakran haszn√°lt anyag ruh√°zathoz, √≠gy v√°laszthatja ak√°r nŇĎi √©s f√©rfi ingekhez, ruh√°khoz vagy bl√ļzokhoz. Mivel term√©szetes anyag, mos√°s k√∂zben √∂sszemegy , ez√©rt varr√°s elŇĎtt javasoljuk az anyagot beavatni, vagyis vasal√≥val, gŇĎzzel √°tvasalni.